• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cajka" sada presjela hrvatskim rukometašima!

Hrvatski sportisti, izgleda, baš vole "cajke", a malo, malo, noćna zabava obije im se o glavu.

 "Cajka" sada presjela hrvatskim rukometašima! Izvor: MONDO

Dugo bajna atmosfera među fudbalerima Hrvatske pukla je tokom kvalifikacija za SP u Južnoj Africi, kada je nekolicina pretjerala u jednom noćnom klubu, a po svemu sudeći će jednog od najboljih hrvatskih rukometaša, Blaženka Lackovića, noćni provod koštati odlaska na EP u Austriju!

Poslije pobjede na jednom od pripremnih turnira, rukometaši Hrvatske vratili su se u bazu, u Split, a selektor Lino Červar dao im je slobodno veče, što su oni iskoristili za izlazak u noćni klub "Ekvador". Hrvatski mediji prenose da se Lacković u jednom trenutku okliznuo, oborio sto pun čaša i flaša i tom prilikom gadno isjekao lijevi dlan.

U međuvremenu, Lackoviću je rana zašivena, ali je pitanje da li će se oporaviti do 19. januara, kada počinje borba za naslov prvaka Evrope u Austriji.

Mediji navode da se u subotu uveče "više popilo nego što je trebalo" i da se dogodila nezgoda, koju niko nije želio da prikriva. Povod za "cajku" bilo je rođenje Lackovićevog sina, Luke.

"Otišao je na ušivanje i ima tri šava na lijevom dlanu ispod palca. Ne znam u kakvom je stanju i da li će zaigrati na prvenstvu. Nadamo se, ipak, da će sve proći ok", rekao je Červar.

"Do prvenstva je još devet dana. Jedno vrijeme sigurno neće igrati, ali Lac je vrlo elastičan", nada se Červar da će Lackoviću rana brzo zarasti, ali je ipak priključio ekipi ljevorukog beka Miljka.

Ipak, hrvatski mediji sada podsjećaju Červara, da zbog ovakvih i sličnih nezgoda, nije trebao odmah da se odrekne iskusnih Dominikovića, Metličića, Špoljarića, Lozerta i ostalih...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC