• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacković: Nisam cirkao, nisam se tukao

Sa desetak šavova na lijevoj šaci Blaženko Lacković, pojavio se pred novinarima i objasnio šta se dogodilo u diskoteci Evkador, kada je zaradio povedu

 Lacković: Nisam cirkao, nisam se tukao Izvor: MONDO

Po povratku sa turnira u Austriji, selektor Hrvatske Lino Červar dao je ekipi slobodno veče, a ujutru ga je sačekala vijest da je Lacković završio u bolnici na ušivanju i da će se teško oporaviti do početka EP u Austriji (19. januar).

"Nije to bio tulum, a pogotovo nije bilo pijanstva i tučnjave, kako su neki mediji pisali. Popili smo piće, a morali smo održati i stare običaje da mladi igrači nešto zapjevaju. U jednom je trenutku neko gurnuo jednog saigrača, a on me u padu uhvatio za majicu. Samo sam se naslonio rukom na stol na kojem je bila čaša i tako se povrijedio", rekao je Lacković na novinarskoj konferenciji, a prenio "Večernji list".

Isprva, mediji u Hrvatskoj pisali su o tome da su rukometaši burno slavili rođenje Lackovićevog sina, a da je on tom prilikom, pijan, pao i isjekao se na čašu.

"Nismo bili pijani, u klubu smo proveli samo dva sata. Tužni smo zato što neki napisi u medijima nemaju veze s istinom. Zbog toga sam i želio sve javno da kažem, nemam šta da krijem", dodao je jedan od glavnih Červarovih aduta.

Porparol HRS dodao je da će Lacković biti spreman za Evropsko prvenstvo, ali da je u nacionalnu ekipu pozvan i Željko Musa, piše Tportal.hr.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC