• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal impresivan, ispalo 10 nosilaca - za sada!

Autor mondo.rs

Evo svih rezultata sa Australijan opena, kao i spiska nosilaca koji su poraženi u 1. kolu.

(16) Luka Puj, (22) Pablo Kuevas, (26) Albert Ramos Vinjolas u muškoj, odnosno (4) Simona Halep, (15) Roberta Vinči, (18) Samanta Stosur, (19) Kiki Bertans, (23) Darija Kasatkina, (25) Timea Baboš i (26) Laura Zigmund u ženskoj konkurenciji.

To su nosioci na Australijan openu koji, računajući i prvi dan takmičenja u ponedeljak, nisu prošli 1. kolo, mada je ono još u toku.

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u utorak ujutro pobedio Florijana Majera. Nadal je po veoma toplom vremenu u Melburnu lako pobedio 6:3, 6:4, 6:4 i tako sprečio prošlogodišnje iznenađenje kada je eliminisan u prvom kolu.

U drugu rundu bez problema je prošao i prošlogodišnji polufinalista Miloš Raonić, koji je takođe u tri seta 6:3, 6:4, 6:2 bio bolji od Nemca jamajkanskog porekla, Dastina Brauna.

Markos Bagdatis se plasirao u narednu rundu tako što mu je predao Rus Mihail Južni, pri vođstvu kiparskog tenisera od 1:0.

Serena Vilijams je u ženskoj singl konkurenciji pobedom počela pohod na sedmi trofej u Melburnu. Ona je u dva seta 6:4, 6:3 savladala Belindu Benčić.

Džoana Konta je rezultatom 7:5, 6:2 pobedila Kristen Flipkens, dok je istim rezultatom u setovima, ali ubedljivije u gemovima 6:3, 6:0 Karolina Pliškova bila bolja od Sare Soribes Tormo.

Šesti nosilac Dominika Cibulkova je pobedila Čehinju Denisu Alertovu u dva seta 7:5, 6:2.



Od zvučnih imena u utorak u jutarnjim i ranim popodnevnim satima po našem vremenu, a večernjim po lokalnom, nastupiće još (20) Ivo Karlović, (21) David Ferer, veteran Tomi Has, (6) Gael Monfis, zanimljiv će biti i meč Fabio Fonjini – (29) Felisijano Lopez, igraće i (15) Grigor Dimitrov, a između 9.00 i 9:30 trebalo bi da nastupi i branilac titule, (2) Novak Đoković, čiji ćemo meč pratiti UŽIVO.

U ženskoj konkurenciji, na terenima se očekuju (15) Timea Bačinski, Kristina Mladenović, Andrea Petković, (16) Barbora Stricova, (26) Darija Gavrilova i (3) Anješka Radvanska.

Rezultate ćemo dopunjavati kako se ovi mečevi budu završavali...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC