• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinika u Dalasu poslednja šansa za Šumahera?

Autor mondo.rs

Švedski list "Espressen" saznaje da je supruga Korina odlučila da odvede bivšeg šampiona Formule 1 u SAD kod najpoznatijeg svetskog neurologa

O Mihaelu Šumaheru gotovo ništa se ne zna od trenutka kada je otpušten na kućno lečenje u septembru 2014. godine, devet meseci posle pada na skijanju i teških povreda glave, zbog kojih je dugo bio u komi.

Neproverene i nepotvrđene šture informacije koje su od tada stizale do javnosti govorile su da bivši as Formule 1 živi "kao biljka", da je nepokretan, da ne govori i da je mnogo izgubio na kilaži.

Supruga Mihaela Šumahera Korina navodno je izolovanu kuću u Švajcarskoj pretvorila u kliniku, angažovala veliki broj stručnih lica koji svakodnevno brinu o bivšem vozaču, ali poboljšanja nema.

Švedski list "Espressen" preneo je da je Korina Šumaher odlučila da posegne za poslednjom nadom, a to je da odvede Mihaela na kliniku u Dalas, kod poznatog svetskog neurologa Džulijana Miksa.

Nemački magazin "Bravo" kontaktirao je Miksa.

"Imam mnogo iskustva sa pacijentima kao što je Mihael Šumaher. Sumnjam da je bilo ko u Evropi lečio više takvih pacijenata od mene", poručio je Miks.

U kakvom je stanju zaista Mihael Šumaher zna samo porodica. Portparol bivšeg šampiona Formule 1 Sabine Kem nedavno je odbila da komentariše priče koje su se pojavile da je on paralizovan.

"Mihaelovo zdravlje nije javno pitanje i zbog toga ga neću komentarisati", rekla je Sabine Kem pre mesec dana "Motosport Magazinu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC