• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Savić: I ja sam čudno reagovao

Autor mondo.rs

Trener Zvezde samokritičan posle poraza u prvom meču četvrtfinala Kupa Evrope.

 Zvezda Verona 5:10 vaterpolo Dejan Savić izjava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vaterpolisti Crvene zvezde borili su se protiv "Sport menadžmenta" tri četvrtine, ali u u četvrtoj ipak doživeli ubedljiv poraz - 5:10.

Gosti iz Verone potpuno su zaustavili ekipu Dejana Savića u poslednjoj deonici i serijom 5:0 praktično "zatvorili" četvrtfinalni dvomeč Kupa Evrope.

Posle utakmice, odigrane na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", šef struke srpskog tima otvoreno je rekao šta zamera ekipi, ali i sebi.

"Mislim da nismo uspeli da ispratimo ritam koji je Verona nametnula od prvog momenta. Imali smo slabosti početkom treće četvrtine i naravno kroz četvrtu deonicu, što je izuzetan pad. Ponavljam, nismo uspeli da ispratimo ritam, a normalno da su sve to pratile individualne i kolektivne greške, pa čak i neke čudne moje reakcije", rekao je trofejni trener.

Revanš je zakazan za 9. decembar, a šef struke lidera Druge jadranske lige konkretno je rekao u čemu je bila najveća greška crveno-belih.

"Verona je praktično sve vreme bila u kontri. Jednostavno, nesmotrenost u našem napadu, gde realno i počinje odbrana je i dovelo do toga da Verona bude sve vreme u kontri i da napravi ovakav rezultat".

Upitan za revanš u Italiji, Savić je rekao da očekuje drugačiji meč, pre svega jer će trećeplasirani tim italijanskog prvenstva biti kompletniji.

"Mislim da će tada biti drugačije, da će se centri Verone oporaviti, da će to biti drugačiji stil igre, ali svakako da ćemo ići u Italiju da skupo prodamo kožu. Sa druge strane, mislim da je to još jedan način da igrači Zvezde sazrevaju, da pre svega uoče greške sa ove utakmice, da se ne bi ponavljale u Veroni", dodao je trener Zvezde.

Sledeću utakmicu Savićev tim igraće 11. novembra, protiv VK Kataro iz Kotora, u okviru regionalnog takmičenja. Crveno-beli dočekaće rivala iz Crne Gore u Zrenjaninu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC