• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZVIĐAČ: Dileme nema, pobjeđujemo Borac m:tel!

Autor mondo.ba

Dvije najbolje rukometne ekipe u Bosni i Hercegovini, ljubuški Izviđač i banjalučki Borac m:tel u subotu (19.00) će odmjeriti snage u derbiju, ne samo sedmog kola, nego i cijele polusezone u Premijer ligi BiH.

  „Skauti“ su dosad neporaženi sa šest trijumfa, dok su Banjalučani takođe stoprocentni s tom razlikom što imaju utakmicu manje.

POVEZANE VIJESTI

Trener Ljubušaka Silvio Ivandija smatra da je predstojeći derbi prilika da njegov tim pokaže da je gazda na svom parketu.

„Nismo mogli dočekati meč u boljoj situaciji nego što jeste. Dosta smo sigurni bili u proteklom periodu, Borac je takođe neporažen, izgubili smo od njih titulu prethodne sezone, a sad je prilika da im pokažemo da smo gospodari našeg terena. Uz dobru igru naših rukometaša, koje ne želim dodatno da opteretim, vjerujem da će meč biti uspješan kao i u dosadašnjem dijelu sezone“, izjavio je Ivandija na konfrenciji za štampu u Ljubuškom i dodao da će se u „skaute“ vratiti desni bekovi Petar Bubalo i Mateo Rodin.

Pivotmen hercegovačkog kluba Josip Čutura uz svo uvažavanje crveno-plavih nema dilemu kad je u pitanju pobjednik predstojećeg derbija.

„Uz nas je Borac svakako najkvalitetnija ekipa u prvenstvu, ali mi se nikog ne plašimo. Igraćemo borbeno i sa maksimalnim zalaganjem od prvog minuta. Uvjeren sam da nas kod kuće niko neće pobijediti“.

Juniorski reprezentativac Crne Gore Vasilije Kaluđerović, koji igra na poziciji srednjeg beka, takođe smatra da će Izviđač osvojiti bodove u derbiju sa Borcem m:tel.

„Dugo smo čekali ovaj meč. Borac m:tel je ozbiljan protivnik u borbi za titulu i zato ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Vjerujem da pobjeda neće izostati uz pomoć naše publike, koja je uvijek naš ’igrač više’“.

Šta misle i očekuju u taboru Borca m:tel od derbija u Ljubuškom, u petak čitajte na našem portalu... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC