• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal i Đoković na zajedničkom testu

Autor mondo.rs

Španac je odlučio da učestvuje na egzibiciji Kujong klasik i spremi se za Australijan Open. "Svi će samo gledati u Novakovu ruku i Rafinu nogu", poručio je Pet Keš

Novak Đoković i Rafael Nadal će se naći jedan naspram drugog prije početka Australijan Opena.

Španac je u posljednjem trenutku odlučio da se prijavi za egzibicioni turnir Kujong klasik, na kojem je Srbin još ranije potvrdio učešće.

"Prijava Novaka i Rafe utiče na promjenu našeg rasporeda, ali to nije čudno za naš turnir. Mi ćemo im izaći u susret, jer želimo da im pomognemo da se spreme za Australijan Open", izjavio je Piter Džonson, direktor turnira koji će se održati od 9. do 12. januara.

Za Đokovića i Nadala prvi turnir u sezoni neće samo biti zagrijavanje za grend slem, već i test koliko su njihove povrede zaliječene.

Srpski teniser je zbog problema sa laktom i pauze od gotovo šest mjeseci, pred Novu godinu otkazao nastup u Abu Dabiju i Dohi zbog bolova koje je osjetio, dok je prvi reket svijeta propustio nastup u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima i Brizbejnu zbog problema sa koljenom.

U 30. izdanju Kujonga, koji se održava u Melburnu, nastupaće i dvostruki pobjednik David Gofan, Hrvat Marin Čilić, peti igrač sveta Dominik Tim iz Austrije, Kevin Anderson, Rišar Gaske i Španac Pablo Karenjo Busta.

Nadalov prvi rival biće Rišar Gaske, dok će Novak prvo odmjeriti snage sa Dominikom Timom.

"Svi će samo gledati u Novakovu ruku i Rafinu nogu", poručio je Pet Keš, bivši osvajač Australijan Opena.

"Biće to zanimljiva teniska sedmica. Obojica su odradili dobre pripreme za novu sezonu, ali su i doživjeli pehove. To što su stigli gotovo neposredno pred Australijan Open u Melburn može biti zabrinjavajuće. Oni moraju biti potpuno spremni za novu sezonu, jer u suprotnom to bi moglo da utiče na njih", poručio je Keš, ambasador turnira Kujong klasik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC