• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljekar američkih olimpijaca osuđen na 175 godina!

Autor mondo.rs

Nekadašnji ljekar gimnastičkog tima SAD na Olimpijskim igrama više neće biti slobodan.

"Gospodine, ne zaslužujete da ikad više šetate van zatvora. Upravo sam potpisala vašu doživotnu kaznu", rekla je u srijedu američki sudija Rouzmeri Akvilina.

U pod pred njom gledao je Leri Nasar, nekadašnji doktor američkih gimnastičara na olimpijskim igrama, koji je osuđen na kazne zatvora od 40 do 175 godina!

Nasar je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja čak 156 žrtava, ispitivanih u prethodnih sedam dana! Ljekar je dobio ovakvu kaznu jer je proglašen krivim po deset tačaka optužnice za seksualno napastvovanje.

"U posljednjih nekoliko dana vidjeli smo nešto najgore i najbolje od čovječanstva. Vidjeli smo kako jedan glas može da pokrene čitav pokret", rekla je Angela Povilaitis, pomoćnica generalnog tužioca.

I osuđeni Nasar dobio je šansu da govori.

"Vaše riječi su u posljednjih nekoliko dana imale značajan emotivni uticaj na mene i uzdrmale su me do srži. Takođe, svjestan sam da ono što ja osjećam blijedi pred bolom, traumom i emotivnog uništenja koje svi vi osjećate. Nema riječi koje mogu da opuišu dubinu i širinu toga koliko se loše osjećam zbog onoga što se dogodilo. Prihvatljivo izvinjenje svima vama ne postoji. Nosiću sve što ste izrekli do kraja života", rekao je ljekar, čiji je pravni tim predložio nagodbu za kaznu zatvora u trajanju od 25 do 40 godina. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC