• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Ibra - super ortaci

Autor mondo.rs

"Novak je ista osoba koju vidite na televiziji i privatno, i to mi se mnogo dopada kod njega", poručuje švedski fudbaler

Zlatan Ibrahimović tvrdi da sa Novakom Đokovićem imao veoma prisan odnos i da se često čuju.

Od kada su se upoznali, na mastersu u Parizu 2013. godine, kada je Ibrahimović nastupao za Pari sen Žermen, održavaju prijateljske kontakte.

"Dobri smo prijatelji i često se čujemo. Pratimo jedan drugoga šta radimo i kakve uspehe beležimo. Super sam srećan zbog svega što je uradio ove sezone, zbog načina na koji se vratio posle povrede i zbog toga što se vratio na mesto broj jedan koje mu i pripada", poručio je Ibrahimović.

Ibrahimović ceni najviše kod Novaka to što se ne folira.

"On je sjajan tip. On je ista osoba kakvu vidite na televiziji i u privatnom životu. Neki sportisti imaju jedno lice za javnost pred kamerama a drugo u stvarnom životu, a Nole je uvek isti i to mi se mnogo dopada kod njega", rekao je Šveđanin.

"Sa Novakom je lako družiti se. On je pozitivna, veoma zanimljiva i duhovita osoba, koja uvek širi pozitivne vibracije".

Švedski fudbaler, koji nastupa u MLS u SAD za ekipu Los Anđeles Galaksi, kaže da su i njegova deca bila oduševljenja kada su upoznala Noleta.

"Moji klinci ne igraju tenis - bave se fudbalom i borilačkim veštinama, ali su impresionirani Đokovićem. Bili su veoma srećni što su ga upoznali".

Zlatan ne krije da nije vičan tenisu.

"Više volim da loptu udaram nogom neko rukom. To dobro radim, tako da ću ostati čvrsto na zemlji", našalio se Ibrahimović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC