• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik uz RK Borac: Zajedno ćemo slaviti titulu!

Autor mondo.ba

Predsjedavajući Predsjedništva BIH, Milorad Dodik uputio pismo podrške rukometnom klubu Borac m:tel na dan finalne utakmice plej-ofa PLBIH protiv Izviđača.

 Milorad Dodik - Pismo podrške RK BOrac m:tel Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši banjalučkog Borca i Izviđača večeras će od 20 časova u Ljubuškom igrati odlučujući meč za titulu šampiona BIH.

Treći meč finalne serije trebao je da bude odigran u srijedu, ali je odlukom komesara za takmičenje pomjeren za utorak, što je izazvalo nezavovoljstvo u RK Borac, kao i činjenica da se treći meč igra u Ljubuškom, a ne u Banjaluci.

Zbog kratkog roka za organizaciju crveno-plavi su u Ljubuški otputovali danas, na dan utakmice, a ne dan ranije kao inače, što će sigurno biti otežavajuća okolnost za ekipu Mirka Mikića.

Uprkos svemu, rukometaši Borca ne odustaju od borbe za titulu, a na dan utakmice dobili su i podršku Predsjedavajućeg Predsjedništva BIH, Milorada Dodika koji je uputio pismo podrške RK Borac i istakao da vjeruje da će banjalučki klb osvojiti titulu šampiona.

Pismo podrške prenosimo u cjelosti:

Izvor: MONDO

  "Poštovani, povodom odigravanja finalne utakmice Premijer liga za šampiona BIH izražavam opunu podršku igračima, stručnom timu i upravi kluba.

Sjajnom igrom i zalaganjem tokom cijele sezone još jednom ste potvrdili visok kvalitet i spremnost da s punim pravom igrate u društvu najboljih.

Vjerujem da će finalna utakmica biti krunisana pobjedom Borca kojom čete učvrstiti pozicije i na najbolji način pokazati kapacitet kluba.

Želim još jednom iskazati svoju podršku i spremnost da pomognem banjalučkom Borcu, klubu sa dugom i slavnom istorjim, koji se godinama nalazi u samom vrhu rukometnog sporta.

U nadi da ćemo se zajedno radovati pobjedi i osvajanju titule šampiona, pozdravljam vas i poručujem da smo uz vas“, napisao je Dodik.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pravda

Svi znamo da nema pravde u BiH pa tako ni u rukometu, gdje Izvidjac ne igra ligu a onda u finalu ima ne samo prednost domaceg terena nego i prednost rasporeda utakmica da Borac nema ni jednu opciju da titulu slavi u svojoj dvorani, ali ne vrijedi plakati nego uzeti titulu i smećare koji su bili protiv nas poslati u smeće.

MILOS

TiTULA OSTAJE U HERCEGOVINI

Naprijed Borac

Večeras je čitava Banjaluka uz naše rukometaše

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC