• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Panić pred Mašeku: Odigrati što bolje!

Autor mondo.ba

Revanš utakmica biće igrana 12. oktobra u Doboju.

Rukometaši dobojske Sloge sutra će odigrati prvu utakmicu na evropskoj sceni nakon sedam godina.

Dobojlije su na početku sezone 2012-13, nakon osvajanja šampionske titule u BiH, igrali u Beogradu na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona (poraženi u finalu od Partizana) a potom i u trećem kolu Kupa EHF u kojem su poraženi od norveškog Elveruma.

Sedam godina kasnije, rivali Slogi u drugom kolu Čelendž kupa biće bjeloruska Mašeka, koja nema mnogo internacionalnog iskustva, a prvi meč igra se sutra u Mogiljevu sa početkom u 16 časova po našem vremenu.

Klub iz Bjelorusije je samo tri puta igrao u evropskim takmičenjima, a posljednji put su evro-meč odigralui 27. novembra 2011. godine u okviru drugog kola Čelendž kupa i to, zanimljivo – sa jednim bh. predstavnikom, Gradačcem, koji je u dvomeču bio uspješniji.

''Što se tiče prve utakmice sa Bjelorusima, očekujemo povoljan rezultat pred revanš u Doboju. Nismo uspjeli da nađemo previše informacija o rivalu. Uglavnom, imaju ekipu od prošle godine, par utakmica iz te sezone smo pogledali, a na tu ekipu su dodali još tri Rusa i jednog Ukrajinca. Vidjećemo sutra, jednostavno, pokušaćemo da odigramo što je moguće bolje, da napravimo što bolji rezultat. Do sada viđenom, golman im je dobar, mislim da je čak i treći golman reprezentacije. Uglavnom, sve se svodi na bekove, mlada su ekipa i trče konstantno 60 minuta'', rekao je za MONDO trener rukometaša Sloge Danko Panić.

Ekipa je u srijedu igrala premijeligaški meč sa Slavijom (27:25), a juče već bila u Beču, odakle je pošla put Minska, gdje je prenoćila, a potom još dva i po sata putovala ka Mogiljevu.

''Što se tiče stanja u ekipi i eventualnog umora, trebalo bi sve da bude OK po tom pitanju. Mislim da ćemo uspjeti malo da se odmorimo danas i sutra prijepodne, danas imamo i trening, a sutrašnje jutro ćemo iskoristiti za laganiju šetnju kako bi se ekipa još malo 'razmrdala' prije utakmice'', istakao je Panić.

Revanš utakmica biće igrana 12. oktobra u Doboju.

Tri dana kasnije biće obavljen žrijeb za treće kolo, a termini utakmica ove faze takmičenja su 16. i 17. odnosno 23. i 24. novembar.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC