• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj velike karijere: "Sweet Caroline" otišla s osmehom

Autor mondo.rs

Danska teniserka završila je učešće na Australijan Openu u 3. kolu što je bio i njen poslednji duel u profesionalnoj karijeri

 Karolina Voznijacki završila karijeru Izvor: Guliver/Getty images/Mark Kolbe

Karolina Voznijacki odigrala je poslednji meč u karijeri u trećem kolu Australijan Opena. Lepa Dankinja stavila je tačku na uspešnu karijeru porazom od Ons Žaber iz Tunisa (5:7, 6:3, 5:7).

Melburn arena pesmom i velikim aplauzom ispratila je Karolinu, koja je jedinu grend slem titulu osvojila baš na Australijan Openu 2018. godine.

Možda će vas zanimati

Voznijacki nije mnogo plakala, pustila je poneku suzu i od publike i profesionalne karijere oprostila se osmehom, koju ju je uvek krasio.

"Odgovaralo mi je da moj poslednji meč bude u tri seta. Završila sam karijeru greškom iz forhenda, a to su stvari na kojima sam radila tokom čitave karijere. Valjda je tako trebalo da bude", rekla je 29-godišnja Voznijacki.


Rekla je da sve što je ostvarila tokom 15 godina profi karijere su neverovatni uspesi i da je Australijan Open bio pravi turnir da kaže zbogom.

"Navijači, osećanja koja nam pružate kada igramo ovde i podrška koju osećamo je zaista neverovatna. Takođe, podrška koju imam od svoje porodice, naročito od svog oca, koji mi je i trener od moje sedme godine, je zaista sjajna. Sve to su sjajne uspomene, koje ću uvek negovati", navela je danska igračica.

Ona je rekla i da je spremna za budućnost koja je čeka posle teniske karijere.

"Stvarno sam srećna, bilo je neverovatno. Spremna sam za sledeće poglavlje i uzbuđena zbog onoga što će doći. Videćete me tu oko terena", zaključila je Voznijacki.

Za razliku od Karoline koja je uspela da "proguta knedlu" i zadrži suze, njena prijateljica Serena Vilijams morala je žestoko da se portudi da ne zaplače.

"Imala je neverovatnu karijeru i... O Bože, postajem emotivna... Nedostajaće mi... Ljudi, ne mogu da odgovaram na pitanja o Karolini, rasplakaću se. Ona mi je najbolja drugarica, baš će mi nedostajati", rekla je veoma tužna Serena Vilijams.


Dankinja je karijeru završila kao 36. teniserka sveta, a tokom karijere bila je i prva na WTA listi i osvojila je 30 pehara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC