• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trening lepe Ruskinje kakav nikada niste videli (VIDEO)

Autor mondo.rs

Ko kaže da ne može da se pliva u kuhinji?

 Trening lepe Ruskinje kakav nikada niste videli (VIDEO) Pliva u kuhinji Izvor: Getty images/Quinn Rooney, Quinn Rooney/Getty Images AsiaPac

Teško je u karantinu svim,a posebno sportistima koji ne mogu na pravi način da održavaju formu. Dovijaju se, smišljaju razne načine, a Julija Efimova je otišla korak dalje.

Ruska plivačica ima trening za kakav smo sigurni da ga nikada ranije niste videli. Ona formu održava u svojoj kuhinji, ali na veoma neobičan način.

Možda će vas zanimati

Jedna od najboljih evropskih plivačica, kojoj je omiljena disciplina 50 metara prsno, osmislila je način na koji će i nakon pandemije korona virusa biti u odličnoj formi.


Svetska šampionka iz 2009. godine, a zatim i 2013, 2015, 2017 i 2019. godine podelila je sa pratiocima na Instagramu ovu novu metodu. Ona leži na kuhinjskom pultu, prkosi gravitaciji i pravi pokrete kao da je u bazenu.

Lepa Ruskinja inače već dugo privlači pažnju publike atraktivnim izgledom, a u to se možete uveriti i kratkim pregledom njenog profila na toj društvenoj mreži. Slika u kupaćem kostimu ima u izobilju.

Julija Efimova je, kao i mnogi drugi ruski takmičari, nekoliko puta bila pozitivna na doping kontrolama. Bila je blizu suspenzije za Olimpijske igre 2016. godine, ali se ipak takmičila na njima, osvojivši dve medalje. Između oktobra 2013. i marta 2015. bila je suspendovana zbog dopinga.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC