• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVI ZNAKOVI ĆE U 2023. GODINI PROMIJENITI PARTNERA! Mart i maj su dva ključna mjeseca u sljedećoj godini

Autor Vesna Kerkez

Astrolog Ana Rakić Đuričić otkrila je šta vas čeka u 2023. godini!

 Ljubavni horoskop za 2023. Izvor: Kurir/screenshot

Šta nam zvijezde poručuju za Novu godinu, ali i kakve nas sve promene što se tiče horoskopa čekaju u novoj 2023. godini otkrila je u emisiji "Puls Srbije", Ana Rakić Đuričić, astrolog i diplomirani psiholog.

Za početak otkrila je, a neke i podsjetila da je 1999. godine, tokom pomračenja Sunca, tokom njenog gostovanja na RTS-u, zvanično najavila pad predsjednika Slobodana Miloševića, uvodeći tom informacijom gledaoce emisije u vjerodostojnost svojih predviđanja.

"U momentu u kom sam to rekla program je prekinut. Da li je sada moguće nešto najaviti ja ću, ovaj put, prećutati i biti mudra. Sve se moglo vidjeti u zvijezdama. Jako je bitno rješavanje situacija. Mart mjesec je jako bitan. Početak i kraj marta",  rekla je Đuričić i pomenula istraživanje u svijetu u kom su najviše rukovodećih ljudi u znaku Jarca.

Vodolije

Vodolije mogu da očekuju, samim ulaskom Venere, sjajne promjene već početkom februara mjeseca, i treba da povedu računa o psihičkoj osjetljivosti i ravnoteži kao i o nogama - od koljena na dolje.

Ribe

"Osim što im Jupiter donosi benefite, očekuje ih ulazak Saturna, a on donosi benefite i pouke iz određenih situacija. Favorizovani su zemljani i vodeni znaci od sredine godine, rakovi, škorpioni, bikovi i device, koji će biti zaštićeni položajem Jupitera", rekla je Đuričić nazvavši Jupitera velikim advokatom. Takođe, otkrila je da od marta mjeseca svijet ulazi u fazu rješavanja problema.

Ovan

"Ovan neka čuva glavu od povreda, egzaltirani period počinje od aprila mjeseca do kraja godine.

Bikovi

Njih očekuju kardinalni potezi, ne mora da znači loše, neka dobro razmisle, mogu značiti i napredovanje",  rekla je ona.

Blizanci

Tu su blizanci koji su veseli i uvijek u pokretu, Mars ih je učinio posebno turbulentnim u posljednjem periodu, oni će ubirati od juna mjeseca svoje plodove.

Rakovi

Rakovi mogu da očekuju bitan konitnuitet napretka u maju mesecu, prvo u poslu, a onda slijedi porodica i to od jula mjeseca.

Lavovi

Lavovi koji uvijek dominiraju, čak i kad sjede dominiraju imaju neodoljiv šarm. Posebno im se osmjehuje sjajan period od maja mjeseca i rješavanje važnih životnih pitanja.

Djevice

Djevice koje su uvijek predivne po tome koliko su lojalne i koliko se čovjek na njih može osloniti, u maju će imati sjajnih rezultata, i moći će da očekuju krunu dodatnih rezultata kao posljedica njihovih prethodnih aktivnosti.

Vage

Vage su privilegovane jer će Jupiter tranzitirati njihovo sedmo polje i donosiće dobre odluke po pitanju ljubavi, biranju partnera i zamjeni partnera.

Škorpija

Škorpioni da povedu računa o reproduktivnim organima i zdravlju i podizanju imunološkog sistema. Divan peridon kreće od marta mjeseca, od maja poslovni uspjeh, a od juna ljubavni uspjesi.

Strijelac

Od februara mjeseca optimističan Strijelac treba da povede računa o probavnom sistemu i jetri, kad je zdravlje u pitanju, a sjajan period njihovog preporoda je u aprilu i drugoj polovini jula mjeseca - nabrojala je Đuričić.

Jarac

Jarcu tokom 2023. godine biće osjetljiva kolena i želudac, ali mu zato sjajno počinje godina.

(MONDO)

Porčitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop