• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blizanci na pragu konflikta, Vagama stiže trošak, Strijelca očekuju promjene

Autor Tamara Veličković

Pročitajte dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine!

 Dnevni horoskop za 4 maj 2023 Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam donosi neobičnu situaciju u kojoj se nikada prije niste našli. Danas ste se uvjerili da "nikad ne reci nikad" zaista ima smisla. Ovo je lekcija koju ćete zauvijek zapamtiti, a najviše će vam značiti razgovor sa starijom ženskom osobom. Provedite veče sa porodicom.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa mnogo uspjeha! I sami ste iznenađeni koliko lako sve obavljate, a sjajni rezultati se samo nižu. Počastite sebe nekom lijepom kupovinom, očekuje vas niz pogodnosti. Kao šlag na tortu, uveče stiže lijep gest od osobe koja vam se dopada. Čuvajte se prejedanja.

BLIZANCI

Zvijezde vam predviđaju konflikt sa osobom koja je od ključnog značaja za vaš dalji napredak. Ne srljajte u namjeru da dokažete da ste u pravu, već razmislite o kritikama koje ste dobili. Otvoriće vam se novi vidici, a već danas možete da očekujete sjajnu ponudu. U ljubavi sve ide kako treba, ali ne zapostavljajte potrebe partnera.

RAK

Horoskop vas savjetuje da se klonite tračeva, toksičnih ljudi i osoba koje imaju višak slobodnog vremena. Fokusirajte se na porodicu i prijatelje, prijaće vam vreme provedeno sa njima. Iznenadiće vas poziv od osobe sa kojom ne razgovarate, budite voljni da je saslušate. Spavajte više.

LAV

Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam donosi veliku popularnost! Upoznaćete mnogo novih i zanimljivih osoba, ali i uživate u flertu. Moguće su nove varnice koje će vam jako prijati, nova ljubav je na pomolu! Obratite pažnju na apetit, moguće je prejedanje.

DJEVICA

Fokusirani ste ne posao, ali morate da poradite na boljoj organizaciji. Kada obratite pažnju na detalje, vidjećete da će sve biti onako kako ste zamislili. Mislili ste da ste preboljeli bivšu ljubav, ali spremite se na ponovni susret. Budite iskreni.

VAGA

Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam predviđa iznenadni trošak koji će vas dosta poremetiti, ali ne brinite. Shvatite ovo kao dobar podsjetnik da ste se malo ulenjili i da treba da prionete na posao. Ukoliko neko ne želi da pređe na viši korak sa vama u vezi, razmislite da li vi uopšte odajete utisak da ste neko ko želi.

ŠKORPIJA

Taman kada ste mislili da krećete u nove pobjede, nešto vas je omelo da stanete. Fali vam motivacije i energije, a dobićete ih zahvaljujući prijateljima. Danas možete očekivati lepe vesti koje će unijeti sreću među članovima porodice. Ljubav na klackalici, razmislite šta želite.

STRIJELAC

Očekuju vas promjene koje bi mogle da budu veoma dobre za vas, ali u čitavoj situaciji će biti presudan vaš stav. Partner se sa pravom ljuti što mu ne posvećujete dovoljno pažnje, a vi niste sigurni šta želite. Ljubav je na klackalici, danas je prekretnica vašeg odnosa.

JARAC

Zvijezde vam danas pružaju šansu da se potpuno promijenite iznutra! U posljednje vrijeme ste imali utisak da ste neorganizovani, u haosu, zbunjeni, a danas imate šansu da sve to promijenite. Okružite se uspješnim ljudima, motivaciju za uspjeh će prenijeti i na vas. U ljubavi je sve kako treba.

VODOLIJA

Danas je dan za važnu odluku kada je karijera u pitanju. Napredak donosi niz novih odgovornosti, a privatni život vam je trenutno fokus. Dobro razmislite šta je prioritet i ne dozvolite da drugi odlučuju umjesto vas. Pojačajte unos vitamina, prijala bi vam fizička aktivnost.

RIBE

Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine kaže da danas dobijate informacije koje su od velikog značaja. Konačno ćete znati rešenje situacije koja nije nimalo zavidna. Imaćete osjećaj da ste se otarasili velikog tereta, to vas je kočilo da krenete dalje. Pripremite se za slavlje u večernjim satima!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop