• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lavu zlobnici rade o glavi, nikad bolji dan za Raka, Djevici stiže velika lova

Autor Maja Gašić

Pročitajte dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine!

 Dnevni horoskop za 12 maj 2023 Izvor: Shutterstock/Paolo Gallo

Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine savjetuje Ovnove da pokušaju da se mnogo ne nerviraju, dan će biti prilično naporan, mogući su problemi na poslu. Neki će morati ozbiljno da se potrude da zauzdaju jezik i ne ulete u raspravu sa šefovima. Moguć je priliv novca. Ovnovi koji imaju problema u vezi pronaći će način da riješe nesuglasice. Više spavajte.

BIK

Brže nego inače rješavate probleme na poslu. Dobra komunikacija i sa kolegama i sa partnerom. Očekujte dobre vijesti od osobe koja vam je veoma draga. Kraj dana je pogodan za romantične sastanke i obećava prijatna iznenađenja. Pomalo ste iscrpljeni.

BLIZANCI

U prvoj polovini dana mogući su problemi na poslu, a nisu isključene ni finansijske poteškoće. Ostanite smireni, to je jedini način da iz cele situacije izađete kao pobjednik. Moguće je zanimljivo poznanstvo na nekom društvenom događaju. Osjećate se dobro.

RAK

Očekuje vas uspjeh na poslu, napredak na polju koje vam je veoma važno. Dobar dan da riješite neka finansijska pitanja, možda nasljedstvo. Skladni odnosi sa partnerom, a slobodni Rakovi će se odlično provesti u manje poznatom društvu. Očekujte izjavu ljubavi. Zdravlje dobro.

LAV

Pokušajte da budete taktični, od toga zavisi da li će vam pozicija u firmi biti uzdrmana ili ne. Čuvajte se pritvornih kolega, pokušaće da vam se dodvore, a zatim iskoriste. Nemojte da donosite važne odluke u vezi sa novcem. Slobodni Lavovi razmišljaju o staroj simpatiji. Prijala bi vam afera. Manje tegobe u leđima.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 12. maj 2023. najavljuje Djevicama veoma produktivan dan. Skoro sve što radite, radite odlično. Mnoge Djevice će imati priliku da značajno povećaju svoje prihode. Suprotnom polu ste neodoljivi, oni na koje ste "bacili oko" će pokleknuti. Dobro zdravlje.

VAGA

Očekuje vas težak dan. Raspoloženje vam se mijenja iz sata u sat, teški ste za saradnju, pa i sami sebima. Bolje da završavate osnovne obaveze i osamite se, partner je jedina osoba koja može da vas danas istrpi. Potrebno vam je više sna, nervoza vas umnogome remeti.

ŠKORPIJA

Danas ste raspoloženiji za zabavu, nego za rad. Obaveze vas pritiskaju, fokusirajte se. Budite oprezni sa parama, nemojte da trošite ako nije neophodno. Moguće sitne "čarke" sa partnerom, ne dozvolite da vas isprovocira. Problemi sa leđima, više se krećite.

STRIJELAC

U prvoj polovini dana se potrudite da budete smireni, da ne žurite. U suprotnom, mogli biste da napravite greške zbog kojih ćete kasnije ispaštati. Slobodni Strijelčevi dobijaju poziv za druženje, riječ je o osobi koja već dugo priželjkuje da vas bolje upozna. Ostavićete dobar utisak. Glavobolja. 

JARAC

Ukoliko danas imate neke sastanke i pregovore, odvijaće se baš kako želite. Uspjeh vam je zagarantovan. I u ljubavi će sastanci sa potencijalnim partnerom proći fenomenalno. Zablistaćete u punom sjaju, neće moći da vam odoli. Osjećate se sjajno. 

VODOLIJA

Moguće su nesuglasice na poslu, burne rasprave, čak i sukobi. Ali, brzo pronalazite kompromis. Očekujte priliv novca, vjerovatno će vam neko vratiti stari dug. Iz poslovnih susreta se rađa romansa. Zglobovi su vam osjetljivi. 

RIBE

Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine upozorava Ribe da ne brzaju u donošenju odluka. Ako nste zadovoljni na poslu, sačekajte, doći će ponuda koja će vam više odgovarati. Pazite se "osvete" bivšeg partnera, mogao bi da vas ogovara. Budite iznad situacje. Napeti ste.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop