• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki ljubavni horoskop ZA LJETO 2023: Ko se igra emocijama, a ko želi ozbiljno - jedan znak spreman za NAJVEĆU DRAMU

Autor Tamara Veličković

Pročitajte ljubavni horoskop za ljeto 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Ljubavni horoskop za ljeto 2023 Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Mjesečni horoskop za jun 2023. godine donosi lijepe vijesti za većinu znakova Zodijaka, a Venera svakom znaku horoskopa na polju ljubavi donosi mnogo noviteta. Ako vas zanima šta će se sve događati u naredna tri mjeseca i kakvo ljeto nas očekuje kada je ljubav u pitanju, pogledajte u nastavku!

OVAN

Ljeto će za Ovnove biti vrijeme slučajnih susreta i ljubavnih avantura. Zračićete veoma zaraznom i privlačnom energijom, zbog čega će se udvarači i potencijalni partneri "ljepiti" za vas. Horoskop vas savjetuje da se prepustite i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Ovo je vrijeme za eksplozivne romantične trenutke i nezaboravne ljubavne uspomene.

BIK

Ljetnji ljubavni horoskop je u znaku stabilnosti i duboke emocionalne povezanosti. Čekaju vas romantični trenuci sa partnerom, zbog kojih ćete osjetiti snažan oslonac i podršku. Intimni život biće u prvom planu. Ovo je vrijeme za povezivanje i izgradnju trajnih ljubavnih veza. Mnogi Bikovi će se odlučiti za viši korak u vezi, što će ujedno biti i prekretnica života.

BLIZANCI

Jun, jul i avgust Blizancima donosi uzbudljive ljubavne avanture. Bićete okruženi novim ljudima i zanimljivim susretima koji će probuditi vašu znatiželju. Uživajte u flertu, razgovoru i emocijama koje u vama bude sjajno raspoloženje. Horoskop vas savjetuje da se klonite zabranjenih i tajnih afera, neće vam donijeti dobro.

RAK

Ljeto 2023. godine Rakovima donosi novu emotivnu vezu. Vrijeme je da prošlost ostavite iza sebe i prepustite se partneru koji ulaže sve napore da vas osvoji. Prepoznaće vašu osjetljivu prirodu i znaće da cijeni sve ono što činite od njega. Horoskop predviđa nežne trenutke sa partnerom. Uvjerićete se da je ljeto vrijeme za izgradnju trajne i ispunjujuće veze.

LAV

Lavovi će svojim samopouzdanjem ostvariti sve ono što su zamislili, pa tako i na ljubavnom polju. Neće moći da obuzdaju nalete strasti, a ljubavnog uzbuđenja biće na "svakom ćošku". Osobe suprotnog pola željeće bezuslovno da im se predaju, a Lavovi će biti ponosni na svoj šarm i harizmu. Bićete u centru pažnje, a to je vaš glavni faktor za sreću.

DJEVICA

Ljubavni horoskop za ljeto 2023. godine kaže da ćen analitička priroda Djevica pomoći u izboru partnera. Ukoliko niste željeli da odustanete od svojih kriterijuma, ovo je vrijeme kada ćete se uvjeriti da ste išli pravim putem. Slijedi poznanstvo sa osobom koja će vam odgovarati na svim nivoima, ali strpljenje će biti ključ uspjeha. Budite istrajni u svojim namjerama.

VAGA

Naredna tri mjeseca neće teći onako kako ste zamislili. Slijede rasprave, nesporazumi i konflikti sa partnerom. Shvatićete da partner i vi nemate iste ambicije, želje i potrebe, što će vas značajno udaljiti jedno od drugog. Slobodne Vage imaće problem u komunikaciji sa osobama koje su zainteresovane za njih. Provedite ljeto u druženju, strptite se kada je ljubav u pitanju.

ŠKORPIJA

Ljeto će Škorpijama donijeti strastvene i intenzivne ljubavne veze. Vaša senzualnost će privlačiti partnere koji su spremni da se prepuste vašoj strasti. Uživajte u emocionalnoj povezanosti i istraživanju različitih aspekata ljubavi. Ovo je vrijeme za vatrenu i intenzivnu ljubavnu avanturu koja će vam dati vjetar u leđa. Ovo ste dugo čekali!

STRIJELAC

Strijelčevi će konačno osjetiti velike promjene - biće spremni da istraže novitete koji su im do sada bili nepoznati. Uživajte u putovanjima, spontanim susretima i ljubavnim trenucima punim smijeha. U julu slijedi poznanstvo koje će u vama probuditi nedoumicu. Pitaćete se zašto vas neko ko je toliko drugačiji od vas, nevjerovatno privlači. Istražite ono što volite.

JARAC

Ljeto će za Jarčeve biti stabilno i ozbiljno, što je preduslov za gradnju snažnih ljubavnih temelja. Vaša ambiciozna priroda će vas usmjeriti prema partneru koji dijeli vaše vrijednosti i ciljeve. Dok vam svi savjetuju da uživate u ozbiljnim i predanim vezama koje donose emocionalnu sigurnost, vi ste i dalji fokusirani na bivšu ljubav. Ne možete da obuzdate emocije.

VODOLIJA

Vodolijama će se suočiti sa eksperimentisanjem i uzbuđenjima u ljubavi. Budite otvoreni za nove mogućnosti i veze. Uživajte u slobodi izražavanja svoje jedinstvenosti i nezavisnosti. Moguće je da ćete biti zainteresovani za veoma uspješnu osobu koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ne odustajte od svoje namjere, ishod ide u vašu korist.

RIBE

Leto će Ribama doneti romantične trenutke, maštovitost i duboku emocionalnu povezanost. Vaša osjetljiva i sanjalačka priroda će vas privući prema partneru koji dijeli vašu viziju ljubavi. Uživajte u romantičnim izlascima, šetnjama uz more i ispunjenju svojih ljubavnih snova. Ovo je vrijeme za ljubavna putovanja koja će obogatiti vašu dušu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop