• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL 2024: Ovnovi nervozni, Ribe se raduju novcu

Autor Dušan Volaš

Pročitajte dnevni horoskop za 10. april 2024. godine!

 Horoskop za 10. april 2024 Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Dnevni horoskop za 10. april 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 10. april 2024. godine vam donosi pojačanu nervozu. Pobrinite se da unosite dovoljno vitamina i hidrirate se. Mogući su nesporazumi na poslu i manjak komunikacije. Zauzeti Ovnovi neka više obrate pažnju na svoj odnos prema partneru, oni u vezi upoznaju zanimljivu osobu.

BIK

Bikovima na polju posla i karijere dolaze nove prilike. Iskoristite ih na vreme! Moguća su nova poznanstva preko kolega ili prijatelja. Zauzeti Bikovi ne bi trebalo da rizikuju odnos zbog malog užitka. Budite istrajni. Oni koji imaju privatni biznis profitiraju danas.

BLIZANCI

Veselim Blizancima prošlost "kuca" na vrata. Moguće je obnavljanje starih kontakata. Budite mudri i ne ponavljajte stare greške. Oni u vezi ili braku uživaju u zajedničkim trenucima, vodite računa da vam se treća osoba ne umiješa u odnos. Mogući su problemi sa respiratornim sistemom.

RAK

Rakovi danas imaju pune ruke posla. Prijaće vam rad, čak i više nego ranijih dana. Očekuje vas pojačana nervoza, te nije loša ideja da je izbacite kroz neku fizičku aktivnost. Slobodni Rakovi sreću staru ljubav, oni zauzeti bi trebalo da se više posvete partneru. Moguća je nesanica!

LAV

Lavovi su marljivo fokusirani na posao. Čuvajte se lažnih osoba koji vam se stalno smješkaju. Imaće posla oko rješavanja papirologije. Pažljivije čitajte i obratite danas pažnju na brojeve. Slobodni Lavovi krajem dana upoznaju osobu sličnu njima, oni zauzeti neka budu popustljiviji prema partneru. Nije sve tako crno-bijelo"!

DJEVICE

Djevice će od ranog jutra imate dosta obaveza. Telefon će vam se usijati. Moraćete u hodu da rješavate zadatke i probleme. Oslonite se na iskustvo. U ljubavi sve ide svojim tokom. Moguće su glavobolje, dovoljno se hidrirajte!

VAGA

Dnevni horoskop za 10. april 2024. godine vam donosi napredak na poslu, pogotovo ako radite sa ljudima. Očekuje vas pomoć iz vedra neba, to može da bude i novčana. Preko prijatelja moguće je novo poznansto. Zauzete Vage neka popuste malo, nije vreme za rasprave. Odlučite se radije za kompromis!

ŠKORPIJA

Škorpije se danas dvoume oko posla. Razmišljaće o promjeni ili novim mogućnostima. Stavite sve na papir. Slobodne Škorpije dolaze u kontakt sa jednom osobom iz prošlosti, zauzete nek se više posvete partneru. Prijaće vam izlazak negdje u dvoje!

STRIJELAC

Strijelčevi su danas u troškovima. Mogući su iznendni kvarovi u kući, te budite spremni da rasporedite budžet. Slobodni razmišljaju da se vrate staroj ljubavi. Zvijezde vam savjetuju da se ne osvrćete! Oni u braku ili vezi otkrivaju nove stvari vezane za partnera. Dobre vijesti su u pitanju!

JARAC

Danas vas muče problemi iz prošlosti koji su uticali na vašu sadašnjost. Dobro razmislite gdje ste napravili propust i kako to možete da riješite. Prijaće vam razgovor sa osobom koja ima dosta iskustva iza sebe. U ljubavi ne žurite, pustite da vrijeme odradi svoje.

VODOLIJA

Vodolije su danas žustre, požileće sve da stignu u kratkom periodu. Zvijezde vam savetuju da ne žurite, već date i sebi prostora da odmorite. U suprotnom, očekuje vas povećani stres. Slobodne Vodolije flertuju na svakom koraku, one u vezi bi trebalo da "spuste loptu". Vrijeme je za razgovor u četiri oka!

RIBE

Dnevni horoskop za 10. april 2024. godine vam vam donosi dosta posla zbog kojeg ćete zanemariti privatni život. Koliko-toliko pokušajte da izbalansirate. Priliv novca će vam izmamiti osmijeh na lice. Slobodne Ribe ostavljaju utisak gde god da se pojave, zauzete neka više obrate pažnju na partnera. Provjerite krvni pritisak!

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop