• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet znakova su NEZAUSTAVLJIVI DO KRAJA 2024: U narednih šest mjeseci stižu ljubav, novac i uspjeh na svim poljima

Autor Tamara Veličković

Ljeto i jesen 2024. godine donose mnogo sreće određenim znacima horoskopa!

 pet znakova horoskopa sa najviše uspjeha u 2024 Izvor: Shutterstock/FotoCuisinette

Cijela 2024. godina odvija se pod uticajem dva izuzetno važna tranzita, koji će uhvatiti zalet od maja 2024. Pluton se od početka godine nalazi u Vodoliji, ali tek sada počinje da se osjeća. Slijede velike transformacije u pogledu odnosa, želje za socijalizacijom i pripadanjem. Sve ovo će biti intenzivno do kraja 2024. Jupiter, planeta sreće, biće u Blizancima od 25. maja i ostaće godinu dana. Donosi veliki uspjeh u saradnji, pregovorima i komunikaciji. Pet znakova horoskopa imaće najviše sreće!

BIK

Za vas dolazi period duhovnog ispunjenja. Koje su vaše najdublje želje? Sada možete da započnete projekte o kojima ste samo smjeli da sanjate. Svaka ideja, čak i ako izgleda izuzetno rizična, sada ima šansu da se ostvari. Podržavaju vas zvijezde na polju obrazovanja, pa bi bilo idealno da u narednih šest mjeseci upišete kurseve ili položite ispite, posebno u avgustu i septembru. Što se tiče ljubavi, stižu dobre vijesti. Očekujte nasljedstva od porodice ili poklone od partnera.

BLIZANCI

U drugoj polovini 2024. zaštićeni ste Jupiterom- Imate veliku sreću sa novcem i u ljubavi. Finansijski sektor cvjeta i sada možete da štedite, investirate ili otplatite dugove. Jesen je povoljna za promjene posla. U ljubavi možete da očekujete priznanja osjećanja, bilo od svog partnera ili nekoga kome se dopadate. Dobro je vrijeme za početak nove veze.

VAGA

Pred vama su mjeseci emocionalnog i duhovnog rasta! Pronalazite svoje pravo "ja" i vodite se svojim vrijednostima. Otkrivate da ste zaboravili neke važne stvari za svoju dušu. Veoma je dobro vreme za pokretanje hobija i strasti. Sve aktivnosti u koje uložite svoju energiju, imaće izvanredne rezultate. Što se tiče posla, imate prednost u razgovorima sa nadređenima i pregovorima o plati. Takođe, ako je bilo sukoba u vašoj porodici, u avgustu, septembru i oktobru dobijate priliku da razjasnite stvari. U ljubavi vas čeka pomirenje sa osobom iz prošlosti.

STRIJELAC

Od maja 2024. godine zračićete srećom! Zvezde rade u vašu korist i dobijate mnogo pogodnosti na svim nivoima. Ako imate projekat koji treba da završite na poslu ili želite povećanje plate, imate dobre šanse da dobijete bilo šta, samo morate da tražite. Osim toga, polje komunikacija je najpovoljnije, tako da donosi važne diskusije koje ste odlagali u prošlosti. Imaćete vidno poboljšanu komunikaciju sa partnerom i uspjećete da postignete kompromis o važnom pitanju koje se tiče vašeg odnosa. Ako ste slobodni, jul i oktobar su mjeseci u kojima možete da se zaljubite.

RIBE

Ljeto i jesen ove godine su za vas prepuni radosti, jer ćete imati profesionalni uspjeh. On će doneti i povećanje prihoda. Moguće je da ćete donositi odluke vezane za sektor nekretnina, poput selidbe ili renoviranja doma. Ako ste u vezi, horoskop vam preporučuje odlazak na odmor krajem avgusta ili početkom septembra, kada je ljubavni sektor izuzetno favorizovan. Strast će biti na vrhuncu. U istom periodu možete da upoznate svoju srodnu dušu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop