• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažević za MONDO: Konjuh nam je prioritet

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Golman banjalučkog Borca m:tel apostrofirao subotnji meč (20 h) protiv tima iz Živinica kao najvažniji u pohodu na odbranu titule.

 Blažević za MONDO: Konjuh nam je prioritet Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Crveno-plavi su u "Boriku" savladali Čelik (30:25) mnogo lakše nego to sugeriše rezultat jer su od početnog ispitivanja snaga u prvih nekoliko minuta potpuno preuzeli konce igre i sigurno upisali novu pobjedu u Ligi za prvaka Bosne i Hercegovine.

Kao najbolji akteri utakmice trećeg kola izdvojili su se mladi Stefan Janković sa 12 postignutih golova i iskusni golman Mario Blažević sa 18 odbrana.

"Rezultat bi bio mnogo više u našu korist da smo iskoristili mnoge šanse, promašivali smo i zicere i otvorene šuteve, ali najvažniji su osvojeni bodovi koji su nas ostavili u trci za odbranom šampionske titule", rekao je Blažević za naš portal.

Čuvar mreže Banjalučana je dodao da pobjeda nad Zeničanima ima i dodatnu važnost jer su izabranici Janija Čopa igrali oslabljeni bez "standardnog desnog beka i lijevog krila".

"Protiv Čelika smo igrali bez dvojice jako važnih rukometaša Branislava Obradovića i Mirka Mikića i zato ovaj trijumf dodatno dobija na značaju".

Borcu m:tel sada predstoji dvomeč sa Konjuhom, jedan u prvenstvu, a drugi u polufinalu Kupa BiH. Crveno-plavi i u tom takmičenju brane trofej i sigurno im neće biti lako protiv ekipe iz Živinica, koja je ove sezone pobijedila na startu Lige 4 (30:24).

"Ako pobijedimo sa sedam razlike, onda je sve u šampionatu pod našom kontrolom, a ako ne, onda moramo da se nadamo nekom kiksu Konjuha do kraja sezone. Mi sada moramo da se regenerišemo kako bi što spremniji dočekali prvenstvenu utakmicu sa 'stolarima', koja je za nas u ovom trenutku najvažnija u sezoni".

Blažević nije želio previše da komentariše finalni turnir u Kupu BiH, koji će biti odigran u Ljubuškom od 31. maja i 1. juna. Drugi polufinalni par čine domaći Izviđač i sarajevska Bosna.

"Mi želimo da odbranimo oba trofeja, tu nema nikakve dileme. Ponoviću, u ovom trenutku nam je prioritet prvenstveni meč sa Konjuhom, a o Kupu ćemo da razmišljamo poslije te utakmice", podvukao je golman crveno-plavih rukometaša.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC