• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajeve" u Izraelu čeka paklena atmosfera

Autor mondo.ba

Reprezentacija Izraela imaće ogromnu podršku navijača u duelu protiv BiH pošto su sve ulaznice za ovaj kvalifikacioni meč za EURO 2016 rasprodane.

"Zmajevi" će u okviru 4. kola kvalifikacija za EURO 2016 gostovati u Haifi, a na stadionu "Sami Ofer" čeka ih paklena atsmosfera i oko 30.000 domaćih navijača.

Pet dana pred ovaj meč Fudbalski savez Izraela objavio je da karata za ovaj meč više nema. Nije precizirano koliko karata je pušteno u prodaju, ali kapacitet stadiona u Haifi je zvanično 30.874 mjesta i očekuje se da broj gledalaca bude približan tome.

"Imali smo veliki odziv i ogromnu želju navijača da pruže podršku sa tribina i možemo da saopštimo da smo završili sa prodajom karata", saopštili su u ponedjeljak iz FS Izraela.

Selekcija Izraela u prve dve utakmice upisala je dve pobjede, protiv Kipra i Andore u gostima, a nadaju se da će uz podršku domaćih navijača nastaviti pobjednički niz.

"Dobro je, nema Džeke"

U Izraelu pomno prate i pripreme reprezentacije BiH i ističe se da će "zmajevi" u Izraeli biti lišeni pomoći najboljeg napadača Edina Džeke. Tamošnji mediji navode da u selekciji BiH neće biti Džeke i Ibiševića, ali i penzionisanog Zvjezdana Misimovića, ističući da su njih trojica zajedno postigli 87 golova za nacionalnu selekciju.

"Nisam ni na trenutak sumnjao u navijače reprezentacije i njihovu podršku. Ovo stvara dodatnu obavezu i meni i igračima da damo sve od sebe i radujemo se što ćemo biti s našim navijačima u sjajnoj atmosferi. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo uz podršku sa tribina savladati BiH. Još jednom hvala navijačima na podršci", poručio je selektor Izraela Eli Gutman.

Stadion Sami Ofer je moderno fudbalsko zdanje čija je izgradnja počela 2009. a završena je ove godine. Ime nosi po preminulom izraelskom biznismenu Samiju Oferu koji je donirao dio novca za njegovu izgradnju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC