• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adamović "blista" u Rumuniji

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Plejmeker Filip Adamović pruža odlične partije u šampionatu Rumunije. Njegov tim u subotu uveče pobijedio Asesoft.

Ekipa BC Mureša je u šestom kolu šampionata Rumunije pobijedila desetostrukog uzastopnog šampiona Rumunije Asesoft Ploesti 85:82.

Jedan od najboljih aktera je bio najbolji sportista Republike Srpske za 2013. godinu Filip Adamović, postigavši bivšem klubu  17 poena uz devet  asistencija.Posebno su bitna posljednja četiri pogodjena slobodna bacanja, koja su odlučila pobjednika.

''Sjajan je osjećaj kada iz jedne ovako bitne i teške utakmice, protiv veoma jakog protivnika izađeš kao pobjednik. Znali smo da će biti jako teško igrati protiv mog prošlogodišnjeg tima, koji jako dobro igra u evrokupu i savladati ih na gostujućem terenu je zaista veliki uspjeh. Utakmica je bila neizvjesna do poslednjeg minuta, gdje smo se bolje snašli u penal završnici. Momci su odigrali maksimalno koncentrisano i angažovano, a treba istaći šest trojki sjajnog Ivana Ivanovića", rekao je za MONDO Adamović.



Ekipa BC Muresa je vezala dvije pobjede uz Adamovićev prosjek od 18.5 poena i 6 asistencija. Slučajno ili ne bivši plej Igokee, Slobode, Asesofta, Borca i Mladosti je došao baš prije dva kola u klub.

''U dogovoru sa agentom, čekao sam pravu ponudu koja je došla od BC Muresa. Čekavši na novi klub, trenirao sam sa trenerom Aleksandrom Ćikićem, koji već dvije godine u ljetnom periodu radi sa mnom na kondiciji i korekcijama individualne tehnike. Produženi rad sa njim mi je pomogao da u trenutku kada se pojavi zainteresovan klub mogu odmah da odgovorim takmičarskim zahtijevima. Nije bilo lako ali se isplatilo", završio je Adamović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC