• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu!

Autor mondo.rs

U sukobu navijača Galatasaraja i Crvene zvezde nožem je ubijen M. I. (25) iz Zemuna, potvrdio je MONDU konzul Srbije u Istanbulu.

Velika tuča navijačkih grupa turskog i srpskog klubapre košarkaške utakmice u petak završena je tragičnim ishodom.

Jedan navijač Crvene zvezde iz Beograda izgubio je život. On je doputovao u Istanbul u grupi od nekoliko stotina pristalica vicešampiona Srbije, a ubijen je u sukobu sa pristalicama domaćih pred halom Abdi Ipekči.

Tu informaciju potvrdio je za portal MONDO generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković, koji nam se javio na telefon u bolnici.

Inicijali ubijenog su M.I. rođen je 1989. godine i stanovao je u Zemunu.

"Situacija je tragična, navijač je preminuo. U kontaktu sam sa premijerom Vučićem po pitanju ove situacije, radimo sve na tome da naši navijači bezbedno napuste Tursku. Turski navijači zabili su nož u srce mladića iz Srbije, u tuči. Turska policija nije uradila dobro posao, nije bilo dovoljno policajaca i organizacija nije bila na zadovoljavajućem nivou", rekao je on za MONDO.

"Upozoravali smo da će se sve ovo desiti. Domaćin je pristupio olako, loše je organizovao i dolazak, ali sada o tome ne bi trebalo previše pričati. Jedan mladi život je izgubljen u najgorim mogućim okolnostima", dodao je Marković.

Konzul je nekoliko puta tokom razgovora istakao da se sada ulažu ogromni napori da srpski navijači bezbedno napuste zemlju.

Navijači Zvezde u Istanbulu.

Navijači Zvezde
Izvor: YouTube



Posle utakmice, trener Galatasaraja rekao je da su navijači Crvene zvezde teroristi, a turski klub je već tokom meča objavio saopštenje, kojim je objasnio da je Zvezdi omogućio dolazak samo 80 navijača.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

alexandar

Pa ovi navijaci uvijek nozevima napadaju!Inace nisam zvezdas ali mi je najiskrenije zao ovog momka! Borac - Velez ,,,SVI NA ISTOK"!!

Djordje

Ovo vise nije normalno stase desava na sportskim terenima ito bas nama srbima !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC