• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pobijedio u Istri

Autor mondo.ba

Poslije učešća na Istria Winter Cupu na kojem su crveno-plavi završili na šestom mjestu, kombinovani sastav Borca slavio u prijateljskoj utakmici protiv Triglava.

 Borac pobijedio u Istri Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borac će pripreme u Istri ipak završiti s jednim trijumfom.

U nedjelju je kombinovani sastav Borac u Umagu savladao slovanačku ekipu Triglav iz Kranja rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Damjan Marčeta.

Trener Vinko Marinović na ovom meču dao je priliku igračima koji su u dosadašnjim pripremnim utakmicama imali manju minutažu.

Protiv Triglava su igrali: Gajić, Kondić, Pilipović, Runić, Đajić, Redžić, Savić, Savanović, N. Dujaković, Marčeta, Koljić, a u nastavku i M. Ilić, Tučić, Macanović, Stevandić, Kraljević i Predragović.

“Naš cilj na pripremama u Hrvatskoj bio je uigravanje ekipe, a ne osvajanje turnira “Istria Winter Cup”. Sigurno da ružno zvuči činjenica da nismo pobjeđivali, ali za mene je najvažnije to što smo skenirali ekipu i što smo sagledali cjelokupnu situaciju kad je u pitanju igrački kadar. Sada su stvari mnogo jasnije i kristalnije”, rekao je trener Borca Marinović, prenosi “Sportski žurnal”.

U premijernoj utakmici proljećnog dijela prvenstva Borac će na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekati Mladost iz Velike Obarske, a Marinović priznaje da Borac još nije u željenoj formi.

“Generalno mogu da budem zadovoljan učešćem na turniru u Novigradu, ali ima i stvari koje nisu bile dobre. Nastojaćemo da u narednnom periodu otklonimo sve nedostatke id a potpuno spremni dočekamo proljećnu prmijeru protiv Mladosti. Imamo još sasvim dovoljno vremena da igru podignemo na željeni nivo i da kroz treninge i naredne utakmice smanjimo greške na što manji broj”, rekao je Marinović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC