• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hasanović presudio Borcu

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su u kontrolnom meču od prvoligaša Republike Srpske, Tekstilca minimalnim rezultatom 0:1. Jedini pogodak za tim iz Dervente postigao je novajlija Mirza Hasanović.

 Hasanović presudio Borcu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Fudbaleri Borca iz Banjaluke odigrali su sedmu test utakmicu u pripremnom periodu.

Na stadionu Krupe u Krupi na Vrbasu, Tekstilac iz Dervente slavio je minimalnim rezultatom 1:0, a jedini gol za prvoligaša Republike Srpske postigao je Mirza Hasanović, koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz bijeljinskog Radnika.

KONTROLNI MEČEVI

Krupa - Borac 0:1
Zavrč - Borac 2:1
Borac - Novi Pazar 0:0*
Ilirija - Borac 1:1
Đermot - Borac 1:1
Triglav - Borac 0:1
Borac - Tekstilac 0:1

*prekinuto

Teren sa vještačkom travom očigledno je više prijao izabranicima Bojana Magazina, koji su još jednom pokazali da se radi o respektabilnom sastavu.

Sa druge strane, timu Vinka Marinovića ostaje još mnogo posla u narednih 14 dana, kako bi se što bolje spremili za prvi takmičarski meč u 2015. godini, kada u prvom proljećnom kolu na Gradskom stadionu dočekuju "fenjeraša" Mladost iz Velike Obarske (28. februar).

Borac je tokom priprema odigrao sedam mečeva.

Nakon trijumfa protiv Krupe (1:0), uslijedio je odlazak na pripreme u Istru, gdje su "crveno-plavi" na "Istria Winter Cupu" zauzeli šesto mjesto.

Banjalučani su poraženi od slovenačkog Zavrča 1:2, uslijedio je prekinuti remi bez golova sa Novim Pazarom, te još jedan remi 1:1 sa Ilirijom iz Ljubljane. U meču za peto mjesto Borac je nakon 1:1 u regularnom dijelu susreta poražen na penal od mađarskog Đermota 4:6. Posljednju meč na Jadranskom primorju crveno-plavi su odigrali protiv slovenačkog niželigaša Triglava iz Kranja, gdje su slavili 1:0.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

neefikasnost

Nastavljaju se sramne partije Borce protiv klubova koje bi trebao da "jede" sa 3 razlike i hronična neefikasnost. Tako ćemo vjerovatno nastaviti i u prvenstvu

vedran

@neefikasnost Volim Borac i nadam se da su ovi mečevi pokazali sve ono što nedostaje tom klubu u igri i da će se pokazati u boljem izdanju na početku prvenstva.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC