• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odović: Poklopilo se, probaćemo i na "Pecari"

Autor mondo.ba

Nakon ubjedljivog trijumfa nad Olimpikom (3:0), trener Željezničara Milomir Odović izrazio nadu da će njegov tim uspjeti da ponovi dobru igru i u narednom kolu protiv Širokog Brijega.

 Odović: Poklopilo se, probaćemo i na "Pecari" Izvor: MONDO/Samir Cacan

Željo je na krilima dvostrukog strijelca Zorana Kokota već u prvom poluvremenu posljednje utakmice 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine riješio pitanje pobjednika protiv Olimpika, a u nastavku je evrogolom Riada Bajića samo ovjerio tri boda i treće mjesto na tabeli koje dijeli sa aktuelnim šampionom Zrinjskim.

U prvoj izjavi poslije meča datoj za "Arenu sport", Odović je pohvalio "vukove" sa "Otoke" rekavši da je riječ o odličnom timu.

"Olimpik je odlična ekipa. Neke stvari u prvom dijelu su nam se poklopile, došli smo do visokog vođstva i naravno u nastavku je sve bilo stvar rutine", izjavio je Odović, čije izabranike u narednoj utakmici očekuje derbi na "Pecari" protiv lidera na tabeli.

golovi
Izvor: YouTube

"Pokušaćemo nešto da uradimo i protiv Širokog Brijega", zagonetno se smješkao šef struke plavih sa "Grbavice".

U taboru najmlađeg sarajevskog premijerligaša, razumljivo, drugačije raspoloženje jer su "pali" praktično bez ispaljenog metka.

"Mi imamo problem kad igramo sa Željezničarem jer ga naši igrači previše poštuju. U početku smo dobro krenuli, ali smo primili golove iz naših grešaka. Porazom smo ušli u jesenji dio i nadam se da će se u nastavku desiti isti scenario jer su nam uslijedili bolji rezultati", rekao je trener "vukova" Mirza Varešanović usput čestitavši Želji na zasluženoj pobjedi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC