• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Draško Ilić ne može biti predsjednik Borca!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Predsjednik banjalučkog Borca Draško Ilić nalazi se u sukobu interesa i sigurno neće više obavljati tu funkciju!

 Draško Ilić ne može biti predsjednik Borca! Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Iako je na Skupštini “Velikana iz Platonove” u ponedjeljak u zaključcima navedeno da je produžen rok do 1. jula do nove sjednice saziva koji će vjerovatno biti izbornog karaktera, sigurno je da funkciju predsjednika neće obavljati aktuelni prvi čovjek Borca Draško Ilić.

Razlog je sukob interesa!

Naime, opozicija u gradskom parlamentu Banjaluke je zatražila procjenu u kojoj je potvrđeno da se Ilić, kao poslanik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Skupštini Banjaluke nalazi u sukobu interesa jer “odlučuje o izdvajanju gradskih novaca za Borac”.

“Istina je da više neću zakonski moći da obavljam funkciju predsjednika, ali to nikako neće značiti da ću ostaviti Borac. Uvjeren sam da ću biti u novom sazivu Upravnog odbora kluba i da ću i dalje raditi za spas banjalučkog velikana”, rekao je Ilić na Skupštini Borca.

Prema njegovim riječima, otkako je trenutna garnitura rukovodstva ušla na Gradski stadion, Borac je “značajno krenuo naprijed”.

“Kad smo mi došli, Borac je bio bolesnik sa teškim oblikom tumora koji je metastazirao. Zatekli smo užasno stanje, klub nije imao pravnu službu, a mi smo uspjeli da u proteklih godinu dana, osim postojećih troškova, vratimo 656. 267 KM”, naglasio je Ilić i podvukao da je ponosan na ovaj period jer “Borac, otkako je on u klubu, nije potpisao nijedan štetan ugovor”.

Svoju tvrdnju je ilustrovao podrobnim finansijskim izvještajem i radom Upravnog odbora Borca u proteklom periodu, koji su jednoglasno usvojeni od strane parlamenta “borčevaca”.

Osim toga, naglasio je da je u prethodnim upravama vladao toliki javašluk da je banjalučki klub dobijao račune na naplatu bez imalo logike.

"Na primjer, Borac je vjerovali ili ne dužan čak i ginekologu!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC