• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgođen meč Borac - Bari

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Prijateljski meč između banjalučkog Borca i italijanskog Barija neće biti odigran krajem avgusta kako je ranije najavljeno, a pitanje je da li će uopšte biti odigran jer uskoro počinje Serija B.

 Meč Borac - Bari odgođen Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Direktor Borca Robert Zrilić ranije je najavio gostovanje italijanskog kluba na Gradskom stadionu u Banjaluci navodeći da će meč biti odigran 25, 26. Ili 27 avgusta.

Fudbaleri Barija nisu doputovali u Banjaluku, a s obzirom da za desetak dana počinje prvenstvo pitanje je da li će meč uopšte biti odigran.

Prema rasporedu utakmica koji je objavljen na zvaničnom sajtu italijanskog kluba, svi termini do početka Serije B su ispunjeni i do tada će Bari odigrati nekoliko utakmica, ali utakmica sa Borcem nije planirana.

S obzirom da 5. i 6. septembra počinje Serija B, teško je vjerovati da će se dva kluba odlučiti na odigravanje prijateljske utakmice tokom nekog radnog dana i tako opteretiti prije svega igrače Barija koji su trebali da prvo gostuju u Banjaluci, a da Borac gostuje u Italiji tokom zime.

Direktor Borca Robert Zrilić ipak uvjerava da će utakmica sa Barijem biti odigrana.

"Utakmice neće biti sada jer je Zrinjski otkazao domaćinstvo Bariju 26. avgusta, a mi smo danas trebali igrati u Banjaluci. Zato u ovom terminu neće doći do odigravanja meča. Oni imaju danas izvlačenje Serije B pa će mi se javiti sutra da se dogovore, jer oni hoće da odigraju tri meča. Ja sam načelno dogovorio da se igra meč sa Borcem u Banjaluci i da Rudar dođe u Banjaluku, a Bari se složio da bude organizator tog trijagonala u Banjaluci. Kada oni budu znali termine svojih utakmica dogovaraćemo se za ovaj meč", rekao je Zrilić u izjavi za MONDO.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

UPRAVA NAPOLJE

HAHAHAHAHA sve lazi do lazi hahahaha UPRAVA NAPOLJE!!!

vb87

koga vise lazete ? UPRAVA NAPOLJE !!!

Nemajte nas farbati, alo!!

@vb87 Sta glumite, koji Bari, koja Italija?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC