• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Ljajić je sazrio (VIDEO)

Autor mondo.ba

Fudbaleri Intera su sa desetoricom uspjeli da osvoje sva tri boda u Bolonji (0:1) u prvoj utakmici 10. kola italijanske Serije A.

  Poslije poprilično dosadnog prvog poluvremena na stadionu "Renato Del Ara", u nastavku je tim Roberta Manćinija ostao sa desetoricom fudbalera nakon što je za samo sedam minuta dva žuta kartona dobio Felipe Melo.

Sudija Luka Banti najprije je opomenuo Mela u 53. minutu zbog grubog starta, da bi sedam minuta kasnije ponovo reagovao na žestok prekršaj i pokazao igraču Intera put u svlačionicu.

Tek taj detalj, natjerao je goste da se dodatno angažuju i u 67. minutu stignu do prednosti.

Pogriješila je s intervencijom domaća odbrana, srpski reprezentativac Adem Ljajić je izbjegao ofsajd, nesebično vratio loptu na peterac, a Mauru Ikardiju nije bilo teško da je ubaci u praznu mrežu - 0:1.

...
Izvor: YouTube

Ovaj "zreli" potez Ljajića, mogao bi da bude i svojevrsni "podsjetnik" treneru Bolonje Deliju Rosiju, koji je dok su sarađivali u Fiorentini, često javno kritikovao srpskog igrača, a kritika je kulminirala i fizičkim napadom na meču sa Novarom.

...
Izvor: YouTube

Bolonja je najbolju priliku da stigne do boda imala u 95. minutu ali je slovenački golman iz Intera Samir Handanović fantastično reagovao nakon udarca Matije Destra sa pet, šest metara i bodovi su otišli na "Đuzepe Meacu".

Inače, ovim trijumfom Inter je prekinuo seriju od četiri meča bez pobjede i barem do srijede uveče se popeo na vrh tabele, dok je domaćin ostao vrlo blizu "fenjeru" u šampionatu Italije.

Serija A, parovi i rezultati 10. kola

Bolonja - Inter 0:1 (0:0)
/Ikardi 67/

Srijeda, 20.45

Atalanta - Lacio
Frozinone- Karpi
Verona - Fiorentina
Milan - Kjevo
Napoli - Palermo
Roma - Udineze
Sasuolo - Juventus
Torino - Đenova

Četvrtak, 20.45

Sampdorija - Empoli

TABELA: Inter (+1) 21, Roma 20, Napoli 18, Fiorentina 18, Lacio 18, Sasuolo 15, Sampdorija 14, Torino 14, Atalanta 14, Milan 13, Kjevo 12, Juventus 12, Palermo 11, Udineze 11, Empoli 10, Đenova 10, Frozinone 7, Bolonja (+1) 6, Verona 5, Karpi 5.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC