• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Vranješ novi trener Borca!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Željko Vranješ imenovan je za šefa stručnog štaba banjalučkog Borca.

 Željko Vranješ novi trener Borca Izvor: Goran Arbutina/MONDO

Dosadašnji trener juniora Borca naslijedio je Petra Kurćubića koji je podnio ostavku prije nekoliko dana. a odluka o imenovanju Vranješa saopštena je na vanrednoj konferenciji za novinare.na Gradskom stadionu.

"Nakon dvije ostavke razmišljali smo intenzivno i odlučili da novi trener mora biti čovjek Borca. Ukazali smo povjerenje Željku Vranješu u nadi da će već na sljedećoj utakmici doći do preokreta.

Nadamo se da će forma krenuti uzlaznim putem, kako bi se sačuvao premijerligaški status", rekao je predsjednik Borca Draško Ilić.

U svom prvom obraćanju kao trener Borca Vranješ se zahvalio upravi na ukazanom povjerenju i istakao da svi u klubu moraju dati sve od sebe da se bodovno stanje popravi.

"Dvije stvari mogu da kažem; da je stanje idealno – nije. Da se iz ovog stanja može izaći – može.Svi mi zaposleni u klubu, zajedno sa igračima moramo zapeti iz petnih žila da se izvučemo iz ove situacije u kojoj se nalazimo, što se tiče bodova", istakao je Vranješ

On je rekao da je utakmica protiv Radnika ključna, ali i svaka sljedeća.

"Ova utakmica nam je ključna i od danas moramo svi maksimalno da se pripremimo da dobijemo ovu utakmicu. Igrači i ja treba više da pričamo na terenu nego na konferencijama, od vas tražimo podršku i apel nekim bivšim sadašnjim i budućim ljubiteljima fudbala u Banjaluci da dođu da nas podrže jer došli smo u situaciju da su sve utakmcie bitne, da sa bodom nismo zadovoljni, da moramo pobjeđivati, a bez vaše podrške i podrške navijača to će biti mnogo teže", rekao je Vranješ.

Novi trener Borca rekao je da se nada da će u subotu na utakmici protiv Radnika tribina biti ispunjena tribia i da će Borac pobijediti i tako rasterećenije ući u nastavak sezone.

"Učinićemo sve da dignemo moral i agresivnost na visok nivo, da promijenimo nešto u glavama igrača, ali ključno je da pričamo na terenu, a ne van njega", poručio je on.

Osim novog trenera, Borac je dobio i kompletan novi stručni štab, u kome će se naći i Miroslav Balaban i Oliver Jandrić, dok Radovan Gajić ostaje trener golmana.  konferenciji za novinare .

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banjalucanin

Uff, nada se Ilic da ce doci do preokreta i zadrzavanja prvoligaskog statusa. Pa majstore ne ide to tako, sad da Gvardiolu dovedes tesko bi nas iscupao. Mijenjate trenere kao na traci, i koji su imali uspjehe i koji nisu... ccccc... Vise vidim upravu Borca sa nekom frulom u debelom hladu i par ovaca kako cuvaju. Strucniji bi bili za to nego za fudbal...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC