• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Red je da Mladost izgubi na svom terenu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Pomoćni trener Borca Miroslav Balaban i fudbaler Banjalučana Srboljub Jandrić uvjereni u pozitivan rezultat na gostovanju Mladosti u Doboj Kaknju u posljednjem 18. kolu pred zimsku pauzu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Mladost - Borac, najava 18. kola Premijer lige BiH Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Poslije meča sa Veležom i pobjede poslije dužeg vremena vratio se osmijeh na lica u svlačionici i fudbaleri su povratili dio izgubljenog samopouzdanja iz proteklog perioda. Putujemo u Kakanj na noge Mladosti, koja je šesta na tabeli i koja dosad nije poražena na svom stadionu. Riječ je o dobrom timu, spoju mladosti i iskustva...Na osam domaćih mečeva su slavili pet puta i tri puta remizirali i trebaće nam mnogo truda i znanja da ostvarimo pozitivan rezultat.

POVRIJEĐEN SAVANOVIĆ

Povrijeđeni su od ranije Zvezdan Đorđilović i kapiten Nebojša Runić, a zbog povrede na posljednjem treningu otpao je i Mihajlo Savanović, koji neće konkurisati za ekipu crveno-plavih protiv Mladosti. "Svi ostali su zdravi i spremni i putovaće sutra na utakmicu".

S druge strane, poslije trijumfa nad Veležom, dobro smo radili i vjerujemo da možemo ostati neporaženi. U našim analizama, u mnogim mečevima nismo imali ni sreće, a na kraju smo minimalno poraženi, pa se nadamo da će se nešto vratiti u Doboj Kaknju. Uostalom Mladost nije imala nijedan kiks na domaćem terenu, pa bi mogla sutra da ima neki slabiji dan. Vjerujemo da možemo da se vratimo u Banjaluku s bodovima koji bi nam predstavljali dobar temelj za nadu da možemo u proljećnom dijelu zadržati status premijerligaša".

Strijelac pogotka protiv Veleža Srboljub Jandrić izrazio je nadu da će upravo trijumfom nad "rođenima" biti započeta serija uspjeha banjalučkog kluba.

Uskoro odmor za crveno-plave

"I naredne sedmice ćemo raditi, podijeliti zadatke za individualni program i zakazati prozivku za proljećni dio prvenstva. S obzirom da polusezona prema najavama treba da počne 28. februara 2016. godine, trebali bi s radom da počnemo negdje oko 15. januara", dodao je Balaban.

"Iskreno se nadamo da ćemo i protiv Mladosti produžiti s pobjedama nakon posljednjeg trijumfa nad Mostarcima. Poslije dužeg vremena smo odigrali dobru utakmicu i nadamo se da ćemo uspjeti da se vratimo s tri boda iz Doboj Kaknja. Ako uspijemo u tome, bićemo u mnogo boljoj situaciji pred proljećni dio sezone", rekao je Jandrić.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 13 časova, a podsjetimo na Gradskom stadionu u Banjaluci, Mladost je osvojila bod (1:1) golom Mirze Kovača u 70, a pogodak za crveno-plave postigao je Nebojša Runić u 29. minutu.

PAROVI 18. KOLA

Subota (13 h):

Drina - Čelik
Mladost - Borac
Olimpik - Rudar Prijedor
Sloboda - Slavija
Travnik - Zrinjski
Velež - Radnik

Nedjelja (13 h):

Široki Brijeg - Sarajevo
Željezničar - Vitez

TABELA: Sloboda 37, Zrinjski 36, Sarajevo 34, Široki Brijeg 33, Radnik 32, Mladost 26, Slavija 25, Željezničar 25, Čelik 25, Vitez 23, Travnik 17, Olimpik 16, Rudar Prijedor 16, Borac 15, Drina 9, Velež 8.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC