• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svet će stati na 90 minuta..."

Autor mondo.rs

"Mislim da nisam mnogo sposoban u mnogo životnih aktivnosti, ali sam možda genije u razumevanju derbija, jer mi nije trebao ni sekund da shvatim ovaj", kazao je Jirgen Klop u najavi meča sa Evertonom.

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da će svet stati na 90 minuta tokom subotnjeg gradskog derbija sa Evertonom u Premijer ligi.

Klop je od dolaska u Liverpul vodio tim u dva gradska derbija i u oba je njegov tim pobedio, 4:0 pre godinu dana i 1:0 u decembru.

Trener "redsa" kazao je novinarima da uživa u posebnoj atmosferi...


"Nema mnogo gradova u svetu sa klubovima ove veličine i važnosti. Mislim da nisam mnogo sposoban u mnogo životnih aktivnosti, ali sam možda genije u razumevanju derbija, jer mi nije trebao ni sekund da shvatim ovaj. Svet staje na 90 minuta u gradu. Fudbal nije najvažnija stvar na svetu, ali mi volimo da mislimo na nekoliko trenutaka da jesu", rekao je Klop novinarima, a preneli engleski mediji.

On je kazao da je Liverpul ipak domaćin u ovom meču.

"Stvarno bih voleo da se ova činjenica vidi. Budite agresivni, ali ne previše agresivni, i borite se za sve da biste usrećili navijače", rekao je Klop.

Lukaku je najbolji...

Napadač Evertona Romelu Lukaku proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige u mesecu martu. On je u martu postigao četiri gola za Everton i izbio na prvo mesto liste strelaca sa 21 golom. Lukaku je u istom periodu imao i dve asistencije, a njegov klub je sada u konkurenciji za evropska takmičenja.

"Stvarno se radujem zbog nagrade, to mi daje dodatni podstrek", rekao je 23-godišnji napadač za sajt kluba.

Everton je na Enfildu poslednji put pobedio 1999. godine, ali u sutrašnju utakmicu ulazi posle samo jednog prvenstvenog poraza od decembra. U "karamelama" igra Romelu Lukaku, trenutno prvi strelac lige, a gosti bi eventualnom pobedom prišli na tri boda zaostatka.

"Lukaku je stvarno dobar napadač. Ima naše poštovanje. Trebaju mu dodavanja i podrška od ostalih igrača. ; Kako da to izbegnemo? To je moja glavna briga. Everton je dobar tim, stvarno su u dobroj seriji i jasno je da imaju samopouzdanja. Ali, mi smo Liverpul, igramo na Enfildu i niko ne treba da potcenjuje moć Enfilda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC