• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Novom Pazaru, uhapšeni Čačani!?

Autor mondo.rs

Tuča u tunelu "Gradskog stadiona" u Novom Pazaru završena je hapšenjima. Uhapšen i predsednik Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović.

Utakmica 35. kola Superlige, posle koje je ostalo samo još 180 minuta do kraja sezone, završena je tučom fudbalera dva tima u tunelu, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.

Prema saznanjima našeg portala, fudbaleri Novog Pazara i Borca iz Čačka fizički su se sukobili na putu ka svlačionicama, nakon što je domaći tim u burnih 90 i "kusur" minuta izvojevao pobedu od 2:0 i osvojio zlata vredne bodove u borbi za opstanak.


Ko je započeo i ko učestvovao u tuči, za sada nije poznato, ali jeste poznato da su se fudbaleri Novog Pazara potom vratili na igralište i proslavili pobedu sa navijačima.

Izvor Monda sa "Gradskog stadiona" u Novom Pazaru preneo nam je da je haotična situacija trajala minut-dva, pre nego što se sve stišalo.

Saznanja našeg portala potvrdio je nešto kasnije u subotu lokalni radio "Sto plus", koji je takođe objavio da je došlo do tuče fudbalera dva tima, a dodato je i da su se "kasnije priključili pojedini sportski radnici".

"Policija je zbog učestvovanja u tuči na saslušanje privela pet osoba, među kojima su tri fudbalera Borca, kao i pomoćni trener domaćina Saudin Huseinović i predsednik Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović. Od njih će biti uzete izjave, a tužilac će na osnovu njih, ali i pregleda video snimaka odlučiti da li će i protiv koga biti podnete krivične prijave", objavio je ovaj radio na svom internet portalu.

Sukob se dogodio prilikom izlaska sa terena pošto su fudbaleri Borca degažirali nekoliko lopti, koje su domaći navijači ubacili na teren, preko zapadne tribine Gradskog stadiona, zbog čega su domaći igrači i treneri burno reagovali.

Gužva i tuča se desila u tunelu, a policija je brzo reagovala i razdvojila sukobljene strane.

Zbog toga, trener gostiju Milorad Kosanović nije želeo da dođe na konferenciju za novinare, već je posle više od pola sata pred novinare poslao pomoćnika Živorada Jelića.

Fudbaleri Pazara su poveli u 83. minutu preko Popovića, da bi konačan trijumf doneo Đoković iz jedanaesterca "duboko" u nadoknadi vremena i tako ostavio šansu da mogu da ostanu u Superligi. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC