• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac sa Delićem i u Premijer ligi BiH!

Autor mondo.ba

Najbolji strijelac Banjalučana produžio ugovor sa "crveno-plavim" na još dvije godine (1+1). Nemanja Janičić vratio se na Gradski stadion.

 Ivan Delić produžio ugovor sa FK Borac, stigao Nemanja Janjičić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon ozvaničenja titule u Prvoj ligi Republike Srpske i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH, rukovodstvo banjalučkog Borca krenulo je sa jačanjem igračkog kadra.

Sigurno najveće pojačanje "crveno-plavih" biće ostanak najboljeg strijelca Ivana Delića, koji je produžio ugovor sa Velikanom iz Platonove ulice. Iskusni, 31-godišnji Crnogorac dogovorio je saradnju na dvije godine, odnosno godinu plus godinu.

Ofanzivni vezni fudbaler Banjalučana ove sezone postigao je 12 golova, te je bio jedan od najzaslužnijih za superiorno osvajanje prvog mjesta. Podsjetimo, Delić je pred početak sezone u Borac stigao iz Mladosti iz Velike Obarske.

Takođe, Borac je angažovao i prvo pojačanje. Riječ je o 30-godišnjem centralnom beku Nemanji Janičiću, koji je takođe potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu.

Janičić je prošao omladinski školu Borca, nakon čega je čak sedam godina nastupao za Mogren iz Budve. Još je nosio dres Bežanije, Napretka iz Kruševca, dok je imao i inostranu epizodu u Lokomotivi iz Taškenta (Uzbekistan).

Posljednji klub za koji je nastupao je Borčev imenjak iz Čačka, gdje je bio jedan od najstandardnijih u Superligi Srbije.

Podsjetimo, ranije danas najavljeno je kako će Željko Vranješ ubuduće voditi Borac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC