• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milorad Mažić vodi 156. "večiti derbi"!

Autor mondo.rs

Na 26 sati pred početak utakmice objavljeno je delegiranje sudija za meč u Humskoj.

 Milorad Mažić vodi 156. "večiti derbi"! Izvor: MN PRESS

Najbolji srpski arbitar, Milorad Mažić (44) - koji zajedno sa svojim timom slovi za jednog od favorita za vođenje finalne utakmice Lige šampiona ove sezone - sudiće 156. "večiti derbi" zakazan za sredu u 18 časova u Humskoj.

Na odluku o tome ko će deliti pravdu na duelu Partizan - Crvena zvezda, kojim će biti spuštena zavesa na jesenji deo sezone, čekalo se sve do nekih 26 časova pred zakazani početak meča koji će ići uživo na "Areni sport".

Što se odluka Sudijske komisije koju čine trojica članova, Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović toliko otegla, pitanje je...

Ranije u utorak, Đurović je u ekskluzivnom razgovoru za Mondo javno rekao da smatra da je Mažić najbolji čovek za izazov koji podrazumevaju mečevi "večitih" u poslednje vreme, mada se u međuvremenu iz pouzdanih i manje pouzdanih izvora moglo čuti da su u opticaju bili i Danilo Grujić, koji je vodio prethodni derbi završen bez golova u Ljutice Bogdana, ali i Bojan Nikolić.

Na kraju, odlučeno je da to bude Mažić, čije je izuzeće posle poraza u Kruševcu od Napretka rezultatom 1:0 tražila Crvena zvezda, ali i čovek koji je pre samo dva dana bio glavni arbitar na gostovanjuu Partizana u tom gradu koje je takođe završeno pobedom domaćina, ali od 2:1.

Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija biće Nemanja Petrović, a sudije iza gola Danilo Grujić i Nenad Đokić.

To je, inače, postava i kada srpski tim sudi FIFA i UEFA utakmice.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC