• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba: "Đavo" ide u "grad anđela"

Autor mondo.rs

Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović pregovara sa Los Anđeles Galaksijem i prema tvrdnji američkih medija blizu je dogovora

Zlatan Ibrahimović trebalo bi uskoro da se vrati na teren posle pauze zbog povrede kolena. Ipak, nije sigurno da li će to biti u dresu Mančester junajteda.

Švedski napadač je na putu pronalaženja novog angažmana i to u MLS. Naime, spekulacije koje su počele posle Nove godine o tome da bi već u zimskom prelaznom roku mogao da napusti Old Traford, pokazale su se kao tačne.

ESPN navodi da je Ibrahimović vrlo blizu potpisa ugovora sa Los Anđeles Galaksijem.

Prema infomacijama američkih medija čelnici člana MLS stupili su u pregovore sa Šveđaninom i budući da stvari idu u dobrom smeru, veruje se da bi dogovor mogao da bude uskoro postignut.

Los Anđeles Galaksi navodno je i pre godinu dana bio zainteresovan za dovođenje Ibrahimovića, ali kako ocenjuju mediji u SAD tada nisu preduzeti nikakvi konkretni koraci. Ovoga puta američki klub bio je odlučniji i odmah je krenuo u akciju.

Navodno, sponzorskim ugovorom, već su i osigurali platu za igrača, koja sigurno neće biti manja od trenutne koju ima u Mančester junajtedu - 250.000 evra nedeljno.

Ibrahimovićev ugovor sa Mančester junajtedom ističe na leto, ali dovođenjem Aleksisa Sančeza pozicija napadača je osigurana, pa se na Šveđanina, odnosno Žozea Murinja više ne vrši pritisak.

Ibra, koji ima 36 godina, i očigledno problematično koleno, svestan je da mu je karijera na zalasku, a odlazak u MLS odlična je prilika za, verovatno, poslednji unosan ugovor.

Na drugoj strani i "crveni đavoli" bi mogli da profitiraju od toga, jer će Galaksi ponuditi veću cifru pre početka nove sezone u MLS, odnosno marta.

Ibra bi to tada imao dovoljno vremena da se spremi i u dobroj formi debituje za Galaksi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC