• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul DVA puta ispustio pobjedu!

Autor mondo.rs

Strašan meč na "Enfildu" - u posljednjih 15 minuta vidjeli smo SVE.

Ekipa Jirgena Klopa vodila je na "Enfildu" od trećeg minuta golom Salaha i mirno privodila utakmicu kraju, ali se u posljednjih petnaest promenilo sve kada je njemački menadžer odlučio da uvede još jednog štopera i promijeni formaciju.

Odlučio je da se brani, ali nismo vidjeli "mrtviji tempo" nego bukvalno SVE!

Totenhem je došao do izjednačenja "bombom" Viktora Vanjame u 80. minutu, ubrzo potom promašio nepostojeći penal preko Harija Kejna da bi "pravda bila zadovoljena" u nadoknadi vremena kada je Mohamed Salah izigrao nekolicinu "pijevaca" i pogodio preko Uga Lorisa.

Jirgen Klop je pretrčao pedeset metara i slavio gol za pobjedu, ali tu nije bio kraj!

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE/

Virdžil van Dajk, najskuplji defanzivac svih vremena, potkačio je Erika Lamelu prilikom jedne intervencije i sudija Džonatan Mos je ponovo pokazao na jedanaesterac, opet sporni, a Hari Kejn je ovoga puta bio siguran.

Poslije ludih 95 minuta: Liverpul - Totenhem 2:2 (1:0)

U fokus utakmice sigurno će doći sporno arbitriranje Džonatana Mosa koji je, veoma moguće, oštetio Liverpul za dva penala, ali to ne bi nikako trebalo da skrene pažnju sa činjenice da je po ko zna koji put ove sezone tim Jirgena Klopa ispustio pobjedu. Na ovom meču - DVA PUTA!


Maurisio Poketino nastavio je lošu tradiciju na gostovanja protiv pet najboljih timova u ligi i već poslije 180 sekundi "čupao kosu" zbog poteza Erika Dajera.

Englez je predao loptu Mohamedu Salahu koji je rutinski savladao Uga Lorisa za opušteniji nastup Liverpula. To je značilo i da će "redsi" imati više prostora za kontru, i bilo ih je upravo preko Egipćanina, ali nikako domaćin nije mogao da dođe do drugog gola kojim bi "ubio meč".

Kada je propala "prva opcija", Jirgen Klop je odlučio da čuva rezultat i uveo je Žoela Matipa što je bila i neostvarena izmjena protiv Čelsija na koju se požalio nakon tog meča (1:1). Nijemac je izjavio da je pred pogodak Vilijana želei da ubaci Kamerunca, što mu sudija nije dozvolio, a da bi se bivši štoper Šalkea našao baš na mjestu odakle je igrač Čelsija postigao gol.

Ovoga puta ni Matip mu nije pomogao pošto je ostao bez igrača u veznom redu, a nakon izgubljenog vazdušnog duela nikoga nije bilo da natrči u blok Viktoru Vanjami.


Fudbaler iz Kenije je postigao spektakularan gol!

Ušlo se u ludu završnicu u kojoj smo vidjeli veliki broj grešaka, najviše sudijskih. Prvo nije dosuđen ofsajd Harija Kejna, a potom ni njegovo simuliranje pored Karijusa, pa je Englez dobio "poklon penal" koji mu je njemački golman lako odbranio.

To je dalo novu energiju Liverpulu koji je poslije fantastičnih driblinga Salaha došao do vođstva, ali ne i do pobjede koju je spriječio upravo Hari Kejn iz penala.

Bio je to 22. pogodak najboljeg engleskog napadača ove sezone koji je tako ponovo preuzeo prvo mjesto na listi strelaca Premijer lige, dok je Momo Salah iza njega sa jednim pogotkom manje. Treće mjesto zauzima Serhio Aguero sa 17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC