• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija iz vode: Ovo mi se nikad nije dogodilo!

Autor mondo.rs

Nezapamćen incident u vaterpolu, kada je navijač Vojvodine gurnuo sudiju u bazen, još se prepričava. Evo šta kaže hrvatski sudija koji je završio u vodi.

 Vaterpolo skandal sudija iz Hrvatske u bazenu Ovo mi se nikad nije desilo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vaterpolo region još prepričava neverovatan događaj sa utakmice Vojvodine i Crvene zvezde u okviru regionalne lige, kada je ljutiti navijač novosadskog kluba gurnuo jednog od sudija u bazen, pa je meč prekinut.

Ispostaviće se da je sudija koji se "okupao" Hrvat - Marko Matijević, koji je tamošnjim medijima ispričao da mu se tako nešto nikada nije dogodilo u karijeri.

"Izgleda da za sve postoji prvi put... Reč je o izolovanom slučaju, pojedincu. Ja bih to tako opisao, nikako drugačije", kaže on za "Sportske novosti".

Na 30 sekundi pre kraja utakmice, Vojvodine je povela 7:6, da bi trener Zvezde, ujedno i srpski selektor, Dejan Savić, zatražio tajm-aut. Posle pauze, sudija na drugoj strani Miroslav Vlašić je isključio igrača Vojvodine, pa je Zvezda izjednačila na 7:7.

Dok su se igrači spremali da počnu utakmicu sa sredine bazena, odjednom je pažnja svih bila usmerena na događaj pored bazena i sudiju koji je završio u vodi!

Skandal na meču Vojvodina - Zvezda



"Nisam se kretao uz ivicu bazena, već sam bio na sredini, spreman da dam znak za nastavak igre, a ostalo je bilo još dve sekunde. Leđima sam bio okrenut tribinama i onda je neko dotrčao iza mene, nisam ga primetio, i gurnuo me u bazen", ispričao je sudija i nastavio:

VOJVODINI PRETI ŽESTOKA KAZNA

Za Matijevića, osim mokre opreme, težih posledica nema, ali za Vojvodinu će biti. Prema propisima takmičenja, za prekid utakmice predviđene su višestruke kazne, od upisivanja pobede protivniku, u ovom slučaju Crvenoj zvezdi (5:0), preko suspendovanja plivališta na tri utakmice, do novčane kazne u hiljadama evra. Delegat utakmice odmah je podneo prekršajne prijave protiv organizatora.

"Problem je što sa jedne strane novosadskog bazena, onoj gdj su tribine, nema baš nikakve prepreke, ograde, ma, ni konopca koji bi delio gledaoce od sudija. Dešava se da neko ko je malo zakasnio na utakmicu, a ime mesto u prvom redu, recimo, ili neko ko želi da izađe sa bazena, hoda sudiji iza leđa".

Sudija Matijević ističe da su mu se ljudi iz Vojvodine odmah izvinili i da je čovek koji ga je gurnuo odmah uhvaćen.

Dodaje da zna samo za još jedan sličan slučaj:

"Kolega Matija Begić završio je u bazenu, ali to je bilo u Đakovu i to je bio neki slavonski derbi, neka utakmica Treće lige. Znao sam i da da završim u vodi, na nekim utakmicama Druge lige, ali iz zafrkancije, posle utakmice, kad bismo uskočili u more. Ali, nikad u ovom, visokom rangu takmičenja i na ovaj način".

Kaže u šali da će sada više da pazi:

"Nema druge - više neću da okrećem leđa tribinama, hahaha".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC