• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA EVROPE: Nekoliko preokreta i mnoooogo golova!

Autor mondo.rs

Izuzetno uzbudljive utakmice šesnaestine finala Lige Evrope od 19 časova.

Ludilo u Dortmundu i Nici. Milan, Olimpik Marsej i Arsenal bez neizvesnosti pred revanše. U Moskvi će se jedni večeras mnogo radovati, a drugi tugovati...

U osam utakmica šesnaestine finala Lige Evrope ove srede postignut je 31 gol, što znači - 3,8 po utakmici! A tek slede dueli od 21.05...

/SVI REZULTATI, STRELCI I PAROVI ŠESNAESTINE FINALA LIGE EVROPE/

Derbi prvog dela dana igran je na Vestfalenu, gde je Borusija Dortmund vodila, pa gubila, ali na kraju pobedila Atalantu - 3:2.

Iako je Josip Iličić početkom drugog poluvremena uspeo za pet minuta da postigne dva gola, Miči Batšuaji je nastavio sa fantastičnim partijama od dolaska u Borusiju i sa, takođe dva gola, doneo pobedu domaćinu. Pitanje je, ipak, da li ova prednost dovoljna žuto-crnima za revanš u Italiji.


Sjajno veče imao je i Manuel Fernandes, koji je het-trikom doneo pobedu moskovskoj Lokomotivi u Nici, iako je domaćin vodio 2:0 golovima Marija Balotelija.

Triler utakmica viđena je i u Španiji, pošto je Real Sosijedad gubio na poluvremenu od Salcburga, zatim preokrenuo, ali na kraju i ostao bez pobede, golom Takumina Minamina u četvrtom minutu nadoknade - 2:2.

Milan je bez problema slavio protiv Ludogoreca u gostima 3:0, istim rezultatom je Olimpik Marsej kod kuće savladao Bragu, a Arsenal u Švedskoj bio bolji od Estersunda.

Dok se deo Moskve koji navija za Lokomotivu bude veselio ovog četvrtka, oni koji navijaju za Spartak tugovaće. Šampion Rusije doživeo je ubedljiv poraz na svom stadionu od Atletik Bilbaa- 1:3. Već posle prvog dela utakmice zaostajao je tri golova za rivalom...

Nešto ranije Sporting iz Lisabona je u Kazahstanu savladao Astanu 3:1, iako je domaćin vodio na poluvremenu, dok su Crvena zvezda i CSKA Moskva u utorak igrali bez golova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC