• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tipuje rezultate Mundijala

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala, potpomognuta kolegama iz info redakcije, inače velikim poznavaocima fudbalske igre, odlučila je da prognozira sve rezultate predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 Mondo tipuje rezultate Mundijal 2018 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pred nama je mjesec dana najvažnijeg sportskog događaja na planeti.

Svaka čast Olimpijskim igrama i prvenstvima u košarci, rukometu, odbojci i drugim sportovima, teniskim grend slemovima i "najbržem cirkusu na svijetu" Formuli 1, ali je Mundijal ipak nešto posebno za sve sportske "fanatike", pa i našu redakciju.

Zbog teškog ekonomsko-političkog stanja u društvu u kojem većina građana "krpi kraj s krajem", odlučili smo da malo "pomognemo" kladioničare prognozirajući rezultate svih utakmica na šampionatu u Rusiji.

Naravno, bez preuzimanja odgovornosti za promašaje.

Prvi tip razumljivo odnosi se na večerašnju premijernu utakmicu na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi, gdje će Rusija dočekati selekciju Saudijske Arabije.

Izvor: MONDO

Goran Arbutina 1 - konačan rezultat 2:0

"Pobjeda domaćina ne bi smjela doći u pitanje jer je otvaranje Mundijala i Rusima najvažnija utakmica. Mislim da će željeti da se mnogo pokažu tako da neće primiti gol".

Zoran Pajčin X - konačan rezultat 0:0

"Rusi mi ne izgledaju dovoljno dobro da razbiju duboku zonu Saudijaca, koji s druge strane nemaju ni brzinu ni vještinu da iz kontranapada ozbiljno ugroze Akinfejeva. Ako bude golova, realno je da padnu u drugom poluvremenu pa kladioničari mogu i to da pokušaju. Ipak, mislim da je realnije da ih neće biti uopšte".

Željko Svitlica 1 - konačan rezultat 3:0
"Ruska reprezentacija nekako često djeluje nemotivisano, sporo i bezvoljno i ne pamtim kad su nekoga 'razbili' u fudbalu. Ali, ovo je otvaranje Mundijala u njihovoj zemlji, u Moskvi, pred punim stadionom, a protivnik nije težak. Ako sad na 'utrpaju' par komada - ne znam kad će".

Bojan Jakovljević 1 - konačan rezultat 1:0

"Rusi, kao domaćini, trebalo bi da Mundijal otvore pobjedom, ali siguran sam da će biti pod velikim pritiskom. Nisam oduševljen njihovim partijama, tako da mislim da će doći do pobjede, ali minimalne. Saudijci su protiv Njemačke pokazali da znaju dobro da se brane. Iako je to bio prijateljski meč, smatram da mogu pružiti dostojan otpor Rusiji, zato je moj tip pobjeda Rusije, ali teška".

Žarko Marković 1 - konačan rezultat 2:1

"Rusi ne ulivaju povjerenje uoči premijernog meča Mundijala, a protivnik im je ekipa koja je prije nekoliko dana uspjela da postigne gol čak i protiv Njemačke. Očekujem veliku nervozu jer domaćin je pod pritiskom, ali jasno je da su kvalitetniji od Saudijaca. Dovoljno za minimalac, uz počasni gol gostiju".

Nebojša Šatara 1 - konačan rezultat 2:0

"Iako su se na otvaranjima Mundijala u prošlosti često dešavala iznenađenja, sjetimo se samo pobjede Kameruna nad Argentinom na Svjetskom prvenstvu 1990. godine u Italiji, ovog puta će ono izostati. Šansa da Saudijska Arabija izvuče remi na stadionu 'Lužnjiki', čak i da postigne gol, po meni je ekstremno mala. To naravno ne znači da će 'Zbornaja' biti lepršava i lagano upisati tri boda, ali kombinacija 'kec' i 0-2 pogotka su odlična opcija za ljubitelje klađenja".

P.S. Sretan Mundijal svima koji slave!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC