• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez navijača u Parizu i Liverpulu!

Autor mondo.rs

Crvenoj zvezdi zbog kazne UEFA uskraćeno da na gostovanja u Pariz i Liverpul vodi navijače. Crveno-beli moraju da plate i 30.000 evra, nezvanično saznaje MONDO. Sledi žalba.

 Zvezda bez navijača u Parizu i Liverpulu! Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Preko dve i po decenije čekala je Crvena zvezda da se ponovo nađe u evropskoj eliti. Konačno, ovog leta dočekala je plasman u Ligu šampiona.

Ali…

 Radost koja je usledila posle eliminacije Red Bul Salcburga u plej-ofu za elitno evropsko takmičenje, kada su navijači uleteli na teren, kao i zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren i upotrebe pirotehnike, skupo je koštala srpskog prvaka.

Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, crveno-beli neće smeti da organizovano vode navijače na dva uzastopna gostovanja, a to su utakmice protiv Pari sen Žermena u Parizu i Liverpula na Enfildu.

Dakle, Zvezda neće moći da računa na podršku najvernijih navijača protiv, verovatno, dva najjača rivala u grupi i kandidata za najveći plasman. Uz ovu kaznu, Disciplinska komisija UEFA kaznila je bivšeg prvaka Evrope i novčano, tako da će Zvezda morati da uplati 30.000 evra.



Na sreću po jedinog srpskog predstavnika u Evropi, "disciplinci" evropske "kuće fudbala" ovaj put nisu zaključavali stadion "Rajko Mitić", iako je postajala bojazan za tako nešto.

Neposredno po plasmanu Crvene zvezde u Ligu šampiona, UEFA je prepolovila kaznu suspenzije stadiona u Ljutice Bogdana i umesto dve utakmice pred praznim tribinama, ona je smanjena na jednu. Taj meč je šampion Srbije odradio upravo protiv RB Salcburga.



Crvena zvezda će se žaliti na odluku UEFA i pokušaće preko svog pravnog tima da i ovu kaznu Disciplinske komisije UEFA ublaži.

Utakmice Zvezde u Ligi šampiona, kao i sve mečeve elitnog klupskog takmičenja, moći ćete ove sezone da gledate na TV Arena sport.

Crveno-beli 15. septembra dočekuju Napoli (21.00, prenos TV Arena sport), zatim 3. oktobra gostuje na "Parku prinčeva" u Parizu, a 24. oktobra na "Enfild roudu" u Liverpulu.

Kako stvari za sada stoje, Delije će za ovako nešto (pogledaj video ispod) morati da sačekaju duel u Napulju, odnosno 28. novembar.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC