• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omiljena faca Francuske - N'Golo Kante!

Autor mondo.rs

Njega zaista vole svi.

Neumorni Ngolo Kante jedan je od najvažnijih igrača Francuske i apsolutni zaštitni znak trijumfa "trikolora" na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu imao je ogroman uticaj na uspeh "Galskih petlova" u Moskvi, iako u finalu nije imao svoj dan i iako je zbog očiglednih problema morao da bude zamenjen posle sata igre.

Ipak, Francuska je ponela kući najvredniji pehar, nakon uspeha koji je obeležila i već čuvena pesma na Kanteov račun. Ona ovako glasi:

"Ngolo Kante, Ngolo Kante, on je nizak, on je divan, on je zaustavio Lea Mesija, Ngolo Kante...lalalala...", glase reči pesme.

Do sada smo slušali kako je pevaju njegovi saigrači, kako je peva i selektor u društvu francuskog predsednika, ali još nismo čuli kako zvuči kada je izvodi ceo stadion.

A, upravo to dogodilo se u nedelju, kada su je saigrači poveli posle meča protiv Holandije. Zapevali su je tiho, pre nego što su je prihvatile sve tribine.

Poslušajte.



Uzgred, sve glasinre o tome da je Kante izuzetno stidljiv su očigledno veoma tačne. To je pokazano i posle finala, kada su mu saigrači sami dali pehar jer je njega bilo sramota da traži trofej sam.

Dok je u nedelju ceo stadion čekao da vidi kako će se Kante pozdraviti sa peharom, on je samo protrčao pored njega, kao da je hteo da taj trenutak što pre prođe.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC