• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić pocrveneo, Žoze nije - roze Junajted odoleo!

Autor mondo.rs

Grickao je nokte Žoze Murinjo posle gola Greja u 65. minutu... I crvenog kartona Nemanje Matića u nadoknadi vremena, ali je "preživeo" loših pola sata svog tima. I raduje se novoj pobedi!

Junajted nije briljirao, ali je slavio na "Vikaridž roudu"!

Fudbaleri Žozea Murinja popravili su tako utisak s početka sezone posle dve vezane pobede na nezgodnim gostovanjima Barnliju, pa Votfordu, posle čega će portugalski menadžer sigurno odahnuti, iako je u poslednjih pola sata sigurno "grickao nokte".

Njegova ekipa imala je sigurno vođstvo iz prvog poluvremena preko Lukakua i Smolinga, da bi Endi Grej u 65. doneo nadu Votfordu da može da ostane neporažen.

"Stršljenovi" su napali iz svih oružja, koristili su to što je Mančester junajted ulazio blago u duele s njihovim "šuterima" sa distance, pomalo "nežno" u skladu s bojom dresova koje su "đavoli" danas nosili, ali im se to nije obilo o glavu.

Čak ni kada je u nadoknadi vremena isključen Matić zbog drugog žutog kartona...

Jedan od miljenika Žozea Murinja je tako "pocrveneo", a da se boja u licu Portugalca ne promeni u sličnu nijansu pobrinuo se David de Hea koji je samo minut kasnije iz gola "iščupao" loptu koju je ka njegovoj mreži poslao Kabasele.


Imao je štoper šansu utakmice, ali Votford piše prvi poraz ove sezone:

VOTFORD - MANČESTER JUNAJTED 1:2 (0:2)


Junajted je do gola došao posle velike greške odbrane domaćina u 35. minutu kada su Pogba i Lukaku pobegli defanzivcima posle prekida, a Lukaku telom "poentirao" u mrežu odličnog golmana Bena Fostera.

Kao da je taj gol dao krila Junajtedu, pa je iz još jednog prekida duplirao prednost - sada preko Krisa Smolinga, koji je prihvatio loptu na grudi, pa moćnim udarcem pogodio mrežu.

Trebalo je Votfordu da dođe do daha, do svoje igre, pa je napadač Endi Grej u 65. minutu pogotkom "stimulisao" svoje igrače da veruju da je moguće probiti bedem zvani David de Hea. Imao je mnogo posla do kraja Španac, da bi na kraju zabeležio i odbranu utakmice u nadoknadi vremena...

Ovom pobedom Junajted je došao do devet bodova, tri manje od Votforda i šest manje od lidera Čelsija i Liverpula, a kompletne rezultate, strelce i tabelu pročitajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC