• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Borca gost Zvezde

Autor mondo.ba

Dan pred najvažniju utakmicu u novijoj istoriji Crvene zvezde, čelnici nekadašnjeg evropskog šampiona pozvali su i ugostili predsjednika Borca Vicu Zeljkovića.

  Prvi čovjek tima iz Platonove ulice obavio je niz razgovora sa predsjednikom Crvene zvezde, Svetozarom Mijailovićem, počasnim predsjednikom crveno-bijelih Draganom Džajićem i naravno generalnim direktorom tima sa "Marakane", Zvezdanom Terzićem.

Vico Zeljković se na stadionu "Rajko Mitić" susreo i sa trenerom Crvene zvezde, Vladanom Milojevićem sa kojim je proveo neko vrijeme u srdačnom razgovoru, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Zeljković je s Terzićem pričao o načinu rukovođenja sistemom kakav je Crvena zvezda, kako bi neka iskustva prenio na Borac. Poznato je da je Crvena zvezda 2014. godine kada je Terzić došao na čelo kluba bila u najtežoj situaciji u istoriji, a sada je gotovo 50 miliona evra duga svela na svega 13-14 miliona.

Generalni direktor crveno-bijelih, Zvezdan Terzić obećao je da će pomoći klubu iz Platonove ulice, jer je to, kako je istakao, najveći klub u Republici Srpskoj.

Više detalja sa današnjeg sastanka, koji je trajao nešto više od sat vremena biće objavljeno po povratku predsjednika Vice Zeljkovića. 

Predsjednik Borca u utorak uveče biće gost Zvezde na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Napolija koja je na programu od 21.00 čas, koju možete da pogledate na kanalima TV Arene sport.

Ovo je Zvezda čekala - tema je "Liga šampiona"!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC