• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ o braku "Tošić-Karleuša": On nosi suknju!

Autor mondo.ba

Banjalučanin je govorio o odnosu sa Jelenom Karleušom, svojim vezama sa pjevačicama, tetovaži Republike Srpske zbog koje ga saigrači u reprezentaciji BiH gledaju ispod oka, Grcima "divljacima"...Otkrio koja mu je sljedeća tetovaža.

 Intervju Ognjen Vranješ o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nakon što je Mladen Krstajić nije na spisak reprezentativaca uvrstio Duška Tošića za naredna dva meča "orlova" u Ligi nacija na tviteru se oglasila Jelena Karleuša, supruga fudbalera kineskog Gvangžua.

"Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Nijedan mu nije ni do koljena. Toliko. Pozdrav", napisala je Karleuša, a na tu objavu je reagovao Ognjen Vranješ, reprezentativac BiH i fudbaler Anderlehta.

"A je l' realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Alo, budi realna malo Jelena", napisao je Vranješ.

Banjalučanin je danas u intervjuu za "Srpski telegraf" ponovo komentarisao bračni par.

"Taj njen stav me je izveo iz takta! Ne razumijem kako jedan muškarac dozvoljava ženi da se petlja u nešto u šta se ne razumije. Oni su u braku očigledno zamijenili uloge, on je taj koji nosi suknju! Bio sam izrevoltiran time što nije objasnio ženi zašto ne igra za nacionalni tim, pa sam odlučio da joj to objasnim ja. Žao mi je samo što sam nesvjesno uvrijedio Kineze i njima se duboko izvinjavam. Htio sam samo da kažem da Duško ne igra ni u kineskoj ligi, koja slovi za slabu, nije standardan u svom timu, pa kako onda da očekuje Krstajićev poziv", zapitao se iskusni štoper tima iz Brisela.

Vranješ je dovođen u vezu sa pjevačicama pitao Katarinom Grujić i Darom Bubamarom, kao i poznatom voditeljkom Ksenijom Bujišić.

"Smiješno mi je to što čitam, to su nebuloze. Sem mog odnosa sa Katarinom, ništa nije bilo tačno. O Katarini imam da kažem sve najbolje, ostalo su izmišljotine. Ispao sam kao neki frajer, a daleko sam od toga".

Velika bura u bh. javnosti se podigla kada je bivši igrač Borca i Crvene zvezde...istetovirao granice Republike Srpske, zbog čega je njegova porodica trpila i otvorene prijetnje navodi Telegraf.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Vranješ se ipak ne kaje zbog tetovaže.

"To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim!", ističe stameni defanzivac i dodaje da je zbog tetovaže imao probleme sa nekoliko saigrača iz reprezentacije BiH.

"Međutim, riješio sam ih na samo svoj, dobro poznati način. Sada je to sve iza nas, sve je u redu".

Izvor: MONDO/Goran Arbutina


Banjalučanin, koji je poznat po tome da javno ističe vjersko i nacionalno opredeljenje, ističe da je navikao da ga saigrači gledaju ispod oka zbog tih stavova.

"Pogotovo u reprezentaciji BiH, u kojoj nastupam, gdje je situacija komplikovanija nego ovdje u klubu gdje igram sa Hrvatima i Albancem. Nemam problem ni sa kim, poslije treninga odemo na ručak i ispričamo se o sportskim stvarima".

Vranješ je jednu tetovažu posvatio i svom bivšem klubu, atinskom AEK-u, a jedno mjesto na tijelu je rezervisao za tetovažu koju će posvetiti navijačima Crvene zvezde - "Delijama".

"Drago mi je što su se crveno-bijeli vratili na veliku scenu. Dočekali smo da se Evropa ponovo plaši Zvezde. Nema šta, 'Delije' su najorganizovaniji navijači ne samo u Srbiji ili u poređenju sa Grcima, već na cijelom svijetu. Zato ću im sigurno posvetiti sljedeću tetovažu. S druge strane, Grci su divljaci, na tribinama vlada bezakonje, ali to morate doživjeti. Riječima je teško opisati!", istakao je Banjalučanin.

Ostatak intervjua pročitajte na portalu "Srpskog Telegrafa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC