• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Srnić ili Simić?

Autor mondo.rs

Da li je vreme da Vladan Milojević ponovo aktivira jednog od svojih omiljenih aduta?

 Sastav-Zvezde-za-Pari-sen-Zermen-Slavoljub-Srnic-ili-Veljko-Simic-Liga-sampiona-2018-drugo-kolo Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od novinara MONDA Jovana Terzića iz Pariza/

"Ovo jeste značajna utakmica za nas, ali je princip da treba da igraju oni koji su 100 odsto spremni. Nismo ništa želeli da rizikujemo jer je puno utakmica pred nama. Tek posle reprezentativne pauze Boaći će biti spreman", tim rečima objasnio je Vladan Milojević zašto prvi špic Crvene zvezde, Ričmond Boaći, nije doputovao na megdan Pari Sen Žermenu u 2. kolu Lige šampiona (sreda, 18.55).

Istovremeno, kapiten Vujadin Savić je novinarima rekao da se oseća spremno da istrči na travu Parka prinčeva i otklonio dilemu da li će moći da nastupi posle tri propuštene utakmice.

Iako je i Milan Rodić bio pod znakom pitanja zbog povrede zgloba, na poslednjem treningu pred utakmicu delovalo je da levi bek ne oseća bol.

To znači da će linija ispred Milana Borjana biti u najjačem sastvu, ali ponovo se među novinarima koji prate crveno-bele polemiše o desnom krilu, centralnom vezisti i najisturenijem igraču Milojevićevog tima za duel sa Parižanima.

Nenad Krstičić i Branko Jovičić mogu se očekivati u tandemu zadnjih veznih, a Marko Marin levo od njih.


Za preostale tri pozicije konkuriše nekoliko igrača. Tu su Lorenco Ebisilio, Goran Čaušić, El Fardu Ben, Veljko Simić, Slavoljub Srnić, Kafu, Nikola Stojiljković i Milan Pavkov.

Pošto je jasno da Zvezda neće ići u juriš i ofanzivno od samog starta, prednost u špicu mogao bi da dobije Ben, zbog brzine u odnosu na Stojiljkovića i Pavkova. To onda otvara mesto na desnom krilu, a njega bi, posle dugo vremena kada je međunarodna scena u pitanju, mogao da popuni Slavoljub Srnić.

Bivši Milojevićev đak u omladincima Zvezde, pa prvom timu Čukaričkog, upisao je tek dva nastupa u Evropi ove sezone. Ukupno 93 minuta u beogradskom duelu sa Spartakom iz Trnave i litvanskom sa Suduvom.

On je, međutim, često bio adut crveno-belih, posebno u utakmicama u kojima je ekipa bila više defanzivno orijentisana.

Ukoliko ne Srnić, onda bi desno mogao da se nađe i Veljko Simić pre nego Kafu, iako je češće dobijao priliku po levoj strani. Brazilac je, ipak, van forme bar kada je reč o ovako jakom meču i teško je verovati da bi mu Milojević opet ukazao poverenje od starta.

Što se tiče kreatora igre, popularne "desetke", veliko je pitanje koliko će Zvezda moći da kreira u sredu. Zato je pretpostavka da će "trkač" Čaušić imati prednost u odnosu na "umetnika" Ebisilija.

Dakle, očekivana startna postava Crvene zvezde protiv Pari Sen Žermena je: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Srnić, Čaušić, Marin - Ben.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC