• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan ponovo na "vrućoj stolici"

Autor mondo.rs

Fulamu, koji je u zoni ispadanja, maltene je biti ili ne biti u subotu. U goste mu dolazi ekipa koja je šesta u Premijer ligi! Jokanović: "Navikao sam na pritisak, naći ću rešenje".

Slaviša Jokanović je ponovo pod velikim pritiskom, na koji je već toliko navikao otkako se vratio u engleski fudbal, ali kao trener.

Pred Jokanom i njegovom družinom sa obale Temze je veliki ispit - pobediti Bornmut u subotu i krenuti putem oporavka, odnosno boljih igara i rezultata.

U prethodnih 9 kola, Fulam je pobedio samo jednom, dva puta je igrao nerešeno, a čak šest puta je poražen, pa su na Krejvn kotidžu upaljene sve moguće lampice. Iako je bilo nekih nezvaničnih informacija da je Jokanović "pod ultimatumom" (navodno ima još dve utakmice za popravni), "Skaj njuz" je objavio saznanja da to nije tačno.

U svakom slučaju, da je pozicija Jokanovića i Fulama prijatna - nije.

"Fokusiran sam na svoj posao. Moram da ostanem miran, da dobro pripremim ekipu sa taktičke strane i da ih motiviše da rade još bolje. Pred mojim timom je još 29 utakmica i moramo da budemo hrabri i jaki. Nisam prvi put u ovakvoj poziciji. Imamo dovoljno iskustva i naći ćemo rešenje", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

On pokazuje samopouzdanje, ponavljajući da može da nađe rešenje i da mu je to posao i da veruje da ekipa može bolje.

Da će Fulamu biti lako u subotu - svakako je da neće. Prema nekim prognozama, Bornmutu se daju veće šanse za pobedom (40%), nego Fulamu (34%), dok se 26 procenata daje na remi.

Bornmut je na iznenađujuće visokoj poziciji na tabeli Premijer lige. Sa pet pobeda i po dva poraza i remija, nalazi se na šestom mestu sa 17 bodova, šest manje od vodećih Mančester sitija i Liverpula. Zanimljivo, Bornmut je pre dva kola deklasirao bivšu ekipu Slaviše Jokanovića - Votford (upravo je Jokanović uveo Votford u Premijer ligu pre dve godine).

"Bornmut je već etabliran u Premijer ligi. Tokom godina su napravili velike i važne korake, reč je o zaista kvalitetnoj ekipi, brzi su, svi rade naporno, kao jedan. Imaju brze i snažne napadače koji mogu da nam naprave velike probleme. Zato moramo da budemo obazrivi i disciplinovani u odbrani", kaže Jokanović. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC