• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajiće" testiraju Azerbejdžanci

Autori mondo.ba Autori Fena

Mlada U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine 19. novembra u Trening centru FSBiH u Zenici odigraće prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Azerbejdžana.

Selektor Vinko Marinović zadovoljan je što će na raspolaganju imati nekoliko igrača iz prethodnih kvalifikacija koji još uvijek imaju pravo nastupa za U-21 tim.

"Utakmice s Azerbejdžanom će nam poslužiti da vidimo sa čime raspolažemo i na igračima koji će biti pozvani je da se nametnu i pokažu da zaslužuju da budu tu. Naravno, to je tek početak i sigurno da ćemo u nekim budućim okupljanjima isprobati i igrače koji ne budu na spisku za Azerbejdžan", rekao je selektor.

Marinović se osvrnuo i na prethodne kvalifikacije.

"Odigrali smo dosta dobrih utakmica u prethodnom periodu i imamo nekoliko igrača koji su prešli u 'A' tim i neke koji su blizu da krenu njihovim stopama. Do kraja kvalifikacija smo bili u igri za plasman i šteta što nismo barem jedan meč protiv Rumunije riješili u svoju korist, što bi nam možda u konačnici donijelo baraž. Ipak, to je bila teška grupa sa jakim ekipama i nadam se da ćemo ovaj put imati više sreće u žrijebu, ali i da ćemo nastaviti da pružamo kvalitetne igre", zaključio je selektor mlade bh. reprezentacije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC