• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Nedopustivo, mora rival da se dokrajči!

Autor mondo.rs

"2:0 je najgori rezultat...", kazao je Mladen Krstajić koji se dotakao i promašenog penala Aleksandra Mitrovića koji, srećom, nije uticao na pobedu naše selekcije protiv Crne Gore.

 Mladen-Krstajic-izjava-posle-Srbija-Crna-Gora-2-1 Izvor: MN PRESS

Drugi put u roku od nešto više od mesec dana Srbija je savladala Crnu Goru.

I ovoga puta je naša selekcija dva puta savladala golmana "sokolova" (2:1), no mogla je da postigne i koji gol više - pošto smo ponovo promašili jedanaesterac...

U Podgorici je neprecizan bio Dušan Tadić, sada je u Beogradu promašio Aleksandar Mitrović, zbog čega je posebno nezadovoljan bio selektor Mladen Krstajić, svestan toga da je pobeda mogla da dođe u pitanje.

"Najbitnije je da smo pobedili i isto tako morali smo da rešimo prvo poluvreme kada smo mogli da damo još neki gol. Kontrolisali smo sve tada, dominirali, Crnogorci nisu imali šanse... Drugo poluvreme je s druge strane bilo nedopustivo s naše strane", kazao je Krstajić za "SportKlub" posle utakmice i kazao šta je dovelo do pada koncentracije.


"Vreme, pa i kraj sezone su uticali na njih, Mitar ne može onako da šutira penal na 2:0. Mora ekipa da se dokrajči i damo još nekoliko golova... To su naše neke boljke".

Selektor je dodao i da je na igračima da se što pre oporave i spreme za Litvaniju i meč za tri dana koji bi mogao da odluči o plasmanu u "B" diviziju.

Na konferenciji za medije je dodao i da smatra da je pobeda na današnjem meču potpuno zaslužena, kao i da se zahvaljuje publici koja je po lošem vremenu došla da bodri reprezentativce Srbije.

Utisci su polako počeli da se "skladište", pa je tako dodao i da ima razumevanja za pad koncentracije u igri svojih igrača pošto se radi o neiskusnim fudbalerima...


"Razumem sve to, oni su mladi igrači. Ipak, najbitnije je da i oni to shvate, da razumeju šta je problem, i u narednom periodu moramo da budemo što bolji. Mora da se igra 90, ne samo 45 minuta", kazao je Krstajić koji je ponovo upitan za penal Mitrovića.

"Igrao sam fudbal i pokušavao sam da budem maksimalno ozbiljan jer je rezultat od 2:0 je najgori rezultat. Ne mogu Mitru da zamerim, mnogo toga je napravio za Srbiju, jedan od najboljih u Ligi nacija, ali kada imaš 2:0 moraš da ga dokrajčiš. Sa sportske strane mi je žao što se to nije desilo jer smo zaslužili da vodimo 5:0...", naveo je selektor.

Poručio je i da je njegova želja bila da odmori neke od nosilaca igre za meč s Litvanijom u utorak, ali da zbog pomenutih "boljki" nije smeo to da uradi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC