• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Superklasiko" se bliži, a Tevez je još ljut!

Autor mondo.rs

"Ovakva odluka nije dobra za Argentince i za naš fudbal", kaže lider Boke Juniors uoči jedne od najiščekivanijih utakmica godine.

River Plata i Boka Juniors stigli su u Madrid, gde će u nedelju igrati istorijski revanš finala Kopa Libertadores.

Ceo svet je ispratio da je prva utakmica, na "La Bombonjeri", završena rezultatom 2:2 i da revanš nije odigran iz dva pokušaja zbog divljanja navijača Rivera, koji su gađali autobus sa igračima Boke i povredili nekoliko njih.

U međuvremenu su nadležni oduzeli Buenos Ajresu tu utakmicu i preselili je u Madrid, gde će na "Santjago Bernabeu" konačno biti određeno ko će biti šampion i predstavnik Južne Amerike na predstojećem FIFA Svetskom prvenstvu za klubove u Emiratima (12-22. decembar).

Ta selidba očekivano nije prijala fudbalerima, a interesantno je da se protiv nje pobunio i kapiten Boke Karlos Tevez, braneći pravo Rivera da na "Monumentalu" ugosti istorijski meč.

"Biće čudno finale u Madridu. Ipak, kao igrač, moram da ostanem fokusiran na meč. Srećan sam što se igra u Španiji, a ne nekoj drugoj zemlji Evrope, ali istovremeno i tužan što nije u Argentini. Fudbaleri to nisu zaslužili", rekao je Tevez, a prenosi argentinski Ole.

Prema njegovom mišljenju, posle prvog meča mnogo veći teret bio je na leđima velikog rivala

"River je imao mnogo veći pritisak da igra na svom terenu, a sada je 50:50. Na domaćem stadionu finale Kopa Libertadores neke stvari idu protiv vas".

Argentinski veteran i pored svih nemilih dešavanja misli da je trebalo da se igra na Monumentalu.

"Iskreno, mislim da je najpravednije da se igra na Riverovom stadionu kao što je planirano. Svaka druga odluka nije dobra za Argentince i južnoamerički fudbal", zaključio je on.

Revanš će definitivno biti odigran u nedelju u 20.30 časova. Ceo svet će gledati meč, koji će gledaoci u Srbiji ekskluzivno moći da prate na TV Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC